reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dziewczyny byłam wczoraj u gina. Serduszko bije skarbek cały i zdrowy :-) :-). I uwaga niespodzianka , dzidzia jest starsza o 2 tygodnie. Ma już 8 tygodni, zalążki nóżek i rączek :-). Okazalo się że musiałam zajść w ciążę w maju, a w czerwcu to był okres w gratisie :-) ale się cieszę!

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

2 kg przytyłam . No trudno moze za chwile sie zatrzyma ... Ja dzisiaj ginekolog . Nie mogę sie doczekać !!! Na 17 idę :) P.S. Czy my po jakimś czasie przejdziemy na Facebooka ? W poprzednim forum tak zrobiłyśmy i fajny kontakt do dzisiaj . I zdjeć można duzo wstawiać itp . Ja bym proponowała przejście ale za jakiś czas bo moze jeszcze ktoś dołączy :) co wy uważacie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

2 kg przytyłam . No trudno moze za chwile sie zatrzyma ... Ja dzisiaj ginekolog . Nie mogę sie doczekać !!! Na 17 idę :) P.S. Czy my po jakimś czasie przejdziemy na Facebooka ? W poprzednim forum tak zrobiłyśmy i fajny kontakt do dzisiaj . I zdjeć można duzo wstawiać itp . Ja bym proponowała przejście ale za jakiś czas bo moze jeszcze ktoś dołączy :) co wy uważacie ?

Była propozycja Fb na poczatku ale nie każda z dziewczyn ma Fb.

74709jcg0i411sm0.png

reklama

Monia ja też mam dzisiaj ginekologa :D Ciekawe jak mają się nasze fasolki ;)
Ja dziś na 18... mały stresik jak za pierwszy razem normalnie ;D

Do góry