reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

KulkaMM 150? Może 15? cukrzyca niewyleczona.. masz problemy z cukrzyca? albo jak taki skok to coś zjadłas przed badaniem bardzo tłustego ? Najlepiej z lekarzem dodatkowe badania zleci i znajdzie powód. Ja bym poczekala do pon bo raczej tego się nie da tak zbić hmm wiesz chodzi mi ze na izbie przyjęć ci nic nagle nie pomogą.. ale może też niech ktoś inny ci tez poradzi [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulka pojedź albo zadzwoń i skonsultuj! W internetach nic dobrego nie pisze, ale nie ma sie tym co sugerować wiec zadzwoń.

Babymamusia jakbyś mu z mordy charakter wyczytała :p

Mama90 mi sie wydaje ze opadł brzuszek:)

Jola co tam z Wami?

Hej Mamusie. Nie jest tak źle z nami. Wody zależy w którym miejscu ale tak ogólnie to w ilości około
6 do 8. Łożysko dojrzałe i trzeba monitorować. Dr chce trzymać rękę na pulsie, jutro mam zrobić ktg, a w poniedziałek kolejne usg. Szyjka niestety nadal zamknięta i długa. Oby przez te 12 dni, które nam zostały do terminu, coś drgnęło w jej kwestii.

Dr mi napisał ze ta ma związek z dieta w ostatnich 24 h a ze ja wczoraj miałam dzien rzyga i wszytsko było fuj nawet mało piłam to pewnie tak wyszło i ze to nie ma związku z ciąża i ze glukoza nieobecna czyli z cukrzyca tez nie. W pon mam wizytę pewnie w tyg będę musiała powtórzyć badanie moczu. Troche sie uspokoiłam,dzieki DIewczyny za wsparcie ! :*

Ja właściwe w tej ciąży przybrałam najmniej bo 10 kg. W poprzednich nie było tak dobrze:)

Dzisiaj już padam na twarz ale mimo przeziębienia dostałam takiego powera że umyłam wszystkie okna, wyszorowałam piekarnik,wysprzatałam pokój dzieci i trzeciej córy włącznie z szafkami, łazienkę,wc..
Na jutro tylko podłogi zostawiłam.. obym jutro się podniosła :D

reklama
DIewczyny co mogą oznaczać ketony w moczu ? Odebrałam wyniki i norma 0-5 a ja mam 150 !! Kurcze !! Wizyta dopiero w pon nie wiem czy czekac czy powinnam na IP pojechać mojego dr akurat nie ma dzis i w weekend. Glukoza w moczu nieobecna.

Mnie przez ketony w moczu lekarz kazał jesc posiłek przed samym spaniem, bo to oznacza, ze organizm jest glodny i jest kwasica. I moze miec zwiazek z cukrzyca wlasnie.

Do góry