to słodko mężuś do Ciebie mówi ja w nocy wstaje, jak pokraka, bardzo boli mnie spojenie łonowe, aż zwijam się z bóluPaulyna moje 11kg + widać i to bardzo. A ja już się tocze, a nie chodzę. Mąż jak wstaje z kanapy nabija się ze mnie i mówi "gdzie tak pędzisz kochanie". A chudzinka z Ciebie i brzuch taki zgrabny.
ojej chyba dzwoń do ginka, ja nie wiem co to oznaczaDIewczyny co mogą oznaczać ketony w moczu ? Odebrałam wyniki i norma 0-5 a ja mam 150 !! Kurcze !! Wizyta dopiero w pon nie wiem czy czekac czy powinnam na IP pojechać mojego dr akurat nie ma dzis i w weekend. Glukoza w moczu nieobecna.
ale śliczna psina <3To moje pieslo jeszcze przed zrobieniem fryzury. Jest spanielem wiec mam pole do popisu
cudne brzusio! mój trochę opadł, bo mniejszy refluks mam o wiele !A to moj brzuchol we wtorek i dzis, obydwa zdjecia kolo poludnia robione. Chyba mi opadł albo urósł
U mnie mąż przy porodzie jest bo to jego wybór, chce poprostu być przy tym jak jego dziecko na świat przychodzi. Dla niego to specjalne wydarzenie. A dla mnie jest zeby mi raźniej było. Ale jakby nie chciał albo nie mógł to i tak bym urodziła
ja już 2 razy miałam takie skurcze, ale u mnie to chyba przepowiadające były, mijały po prysznicu, ale w broszcze mnie tak kuło przy tym, że szok...Ale właśnie one nie są takie mocne.. na okres miałam 200x gorsze.
no i dzień dobry przy sobocie u nas aplikacja pokazuje 19 dni do porodu