reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja mialam podwyzszone ketony w moczu po zupie ogorkowej... a moze to byly szczawiany...

Jestesmy po pierwszej kąpieli naszej coreczki w domku :)

Piersi zaczynaja odpuszczac. Wczoraj wydawalo sie ze zaraz wybuchna! :szok:

reklama
Ja mialam podwyzszone ketony w moczu po zupie ogorkowej... a moze to byly szczawiany...

Jestesmy po pierwszej kąpieli naszej coreczki w domku :)

Piersi zaczynaja odpuszczac. Wczoraj wydawalo sie ze zaraz wybuchna! :szok:
ja dzis rozpakowalam ciuszki i akcesoria malej :) jak zechce juz wyjsc to w sumie gotowe wszystko ;)
tyle tego ze ledwo do komody wcisnelam a po miesiacu bedzie za male ;o ;p

Dziewczyny odpoczywam..
nic nie mówiłam mamie bo to panikara roku i spać nie będzie mogła. Tylko z siostrą rozmawiałam..

Jakoś dziwny spokój mnie ogarnia że to jeszcze nie to że jeszcze czas.. a ból się nasila. Jakby był skurcz ale taki wydłużony sama nie wiem. Co wy o tym myślicie? Czy to się już zaczęło czy to normalne takie?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny odpoczywam..
nic nie mówiłam mamie bo to panikara roku i spać nie będzie mogła. Tylko z siostrą rozmawiałam..

Jakoś dziwny spokój mnie ogarnia że to jeszcze nie to że jeszcze czas.. a ból się nasila. Jakby był skurcz ale taki wydłużony sama nie wiem. Co wy o tym myślicie? Czy to się już zaczęło czy to normalne takie?

Mnie takie trzymały juz blisko końca, przed samymi partymi. Jeden wielki ból w którym pojawiał się jeszcze większy. Bez wytchnienia. Obserwuj się i jak coś to powodzenia [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ale właśnie one nie są takie mocne.. na okres miałam 200x gorsze.

Sęk w tym jak miałam przez ostatnie dni skurcze to one były takie ze złapało mocno tak że pisnelam i puścilo (takie szybkie mocne).
A te teraz mam takie jak w nodze cie łapie na dłużej i trzyma. Coś takiego.

Jejku ja nie wiem jak skurcze porodowe wyglądają nie boli mocno.. dlatego jakoś inny obraz miałam tych porodowych i dlatego nie wiem co się dzieje czy to to czy nie haha [emoji23]

Mamamarlena zdrowia!

Baby a ogladalas przelecz ocalonych?

Tez uwielbiam solone[emoji3]albo wiejsckie ziemniaczki te żółte [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]a mniaaaam a kukurydziane chrupki mam tylko w domu....buuu

Ewciiiik ja ogolilam psa ostatnio.no chudszy z 5kg[emoji23]i calkiem inny i ona jest faktyczni chuda[emoji23][emoji23]

Baby no to może jutro jednak bd juz dzidzia?

U mnie intensywny dzien. Droga 200km oonad troche zaliczona i praca oddana na uczelni a teraz musze stwierdzic kiedy chce sie bronic...chyba około 20powinnam byc gotowa wiec sory dziecie jedbak wychodZisz po20[emoji23] a jak bd mnie pytac i czegos nie bd umiala to zaczne udawac ze rodze[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jeszcze kupiłam w koncu baze do fotelika! No i tel swoh odzyskalam w koncu:)
Mebelki w kąciku ustawilismy w koncu juz na dobre bo dzisiaj duzo razy zmienialy położenie a jutro zaiwsna ozdoby:)coraz wiecej gotowe:)

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Ale właśnie one nie są takie mocne.. na okres miałam 200x gorsze.

Sęk w tym jak miałam przez ostatnie dni skurcze to one były takie ze złapało mocno tak że pisnelam i puścilo (takie szybkie mocne).
A te teraz mam takie jak w nodze cie łapie na dłużej i trzyma. Coś takiego.

Jejku ja nie wiem jak skurcze porodowe wyglądają nie boli mocno.. dlatego jakoś inny obraz miałam tych porodowych i dlatego nie wiem co się dzieje czy to to czy nie haha [emoji23]

ponoc skurczy porodowych nie da sie przeoczyc..

reklama
Hej dziewczyny, U mnie dziś noc nie przespana... byłam wczoraj na wizycie, w ktg jeden skurcz A w usg zwapnienia łożyska tak ze lekarz powiedział że jak przez tydzień nie urodze to za tydzień dostanę skierowanie do szpitala. I chyba się tym trochę zestresowalam... jestem nie przypomna A zaraz jadę na cały dzień na konferencję. Opłacona to szkoda nie iść... ehh... jutro będzie lepiej ;)

A brzuszki naprawdę śliczne. Ja + 13 i czuję się ogromna :)

Do góry