reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja mialam podwyzszone ketony w moczu po zupie ogorkowej... a moze to byly szczawiany...

Jestesmy po pierwszej kąpieli naszej coreczki w domku :)

Piersi zaczynaja odpuszczac. Wczoraj wydawalo sie ze zaraz wybuchna! :szok:

reklama
Ja mialam podwyzszone ketony w moczu po zupie ogorkowej... a moze to byly szczawiany...

Jestesmy po pierwszej kąpieli naszej coreczki w domku :)

Piersi zaczynaja odpuszczac. Wczoraj wydawalo sie ze zaraz wybuchna! :szok:
ja dzis rozpakowalam ciuszki i akcesoria malej :) jak zechce juz wyjsc to w sumie gotowe wszystko ;)
tyle tego ze ledwo do komody wcisnelam a po miesiacu bedzie za male ;o ;p

Dziewczyny odpoczywam..
nic nie mówiłam mamie bo to panikara roku i spać nie będzie mogła. Tylko z siostrą rozmawiałam..

Jakoś dziwny spokój mnie ogarnia że to jeszcze nie to że jeszcze czas.. a ból się nasila. Jakby był skurcz ale taki wydłużony sama nie wiem. Co wy o tym myślicie? Czy to się już zaczęło czy to normalne takie?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny odpoczywam..
nic nie mówiłam mamie bo to panikara roku i spać nie będzie mogła. Tylko z siostrą rozmawiałam..

Jakoś dziwny spokój mnie ogarnia że to jeszcze nie to że jeszcze czas.. a ból się nasila. Jakby był skurcz ale taki wydłużony sama nie wiem. Co wy o tym myślicie? Czy to się już zaczęło czy to normalne takie?

Mnie takie trzymały juz blisko końca, przed samymi partymi. Jeden wielki ból w którym pojawiał się jeszcze większy. Bez wytchnienia. Obserwuj się i jak coś to powodzenia [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ale właśnie one nie są takie mocne.. na okres miałam 200x gorsze.

Sęk w tym jak miałam przez ostatnie dni skurcze to one były takie ze złapało mocno tak że pisnelam i puścilo (takie szybkie mocne).
A te teraz mam takie jak w nodze cie łapie na dłużej i trzyma. Coś takiego.

Jejku ja nie wiem jak skurcze porodowe wyglądają nie boli mocno.. dlatego jakoś inny obraz miałam tych porodowych i dlatego nie wiem co się dzieje czy to to czy nie haha [emoji23]

Mamamarlena zdrowia!

Baby a ogladalas przelecz ocalonych?

Tez uwielbiam solone[emoji3]albo wiejsckie ziemniaczki te żółte [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]a mniaaaam a kukurydziane chrupki mam tylko w domu....buuu

Ewciiiik ja ogolilam psa ostatnio.no chudszy z 5kg[emoji23]i calkiem inny i ona jest faktyczni chuda[emoji23][emoji23]

Baby no to może jutro jednak bd juz dzidzia?

U mnie intensywny dzien. Droga 200km oonad troche zaliczona i praca oddana na uczelni a teraz musze stwierdzic kiedy chce sie bronic...chyba około 20powinnam byc gotowa wiec sory dziecie jedbak wychodZisz po20[emoji23] a jak bd mnie pytac i czegos nie bd umiala to zaczne udawac ze rodze[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jeszcze kupiłam w koncu baze do fotelika! No i tel swoh odzyskalam w koncu:)
Mebelki w kąciku ustawilismy w koncu juz na dobre bo dzisiaj duzo razy zmienialy położenie a jutro zaiwsna ozdoby:)coraz wiecej gotowe:)

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Ale właśnie one nie są takie mocne.. na okres miałam 200x gorsze.

Sęk w tym jak miałam przez ostatnie dni skurcze to one były takie ze złapało mocno tak że pisnelam i puścilo (takie szybkie mocne).
A te teraz mam takie jak w nodze cie łapie na dłużej i trzyma. Coś takiego.

Jejku ja nie wiem jak skurcze porodowe wyglądają nie boli mocno.. dlatego jakoś inny obraz miałam tych porodowych i dlatego nie wiem co się dzieje czy to to czy nie haha [emoji23]

ponoc skurczy porodowych nie da sie przeoczyc..

reklama
Hej dziewczyny, U mnie dziś noc nie przespana... byłam wczoraj na wizycie, w ktg jeden skurcz A w usg zwapnienia łożyska tak ze lekarz powiedział że jak przez tydzień nie urodze to za tydzień dostanę skierowanie do szpitala. I chyba się tym trochę zestresowalam... jestem nie przypomna A zaraz jadę na cały dzień na konferencję. Opłacona to szkoda nie iść... ehh... jutro będzie lepiej ;)

A brzuszki naprawdę śliczne. Ja + 13 i czuję się ogromna :)

Do góry