reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Jak Wasi tak wyjeżdżają to stresik moze być. Mój pracuje do 5 km od domu i zawsze do 14, a jak by coś sie działo to dzwonię i jest do 15 minut. Szpital mam 10 min drogi wiec nie wiem czy jakby mój tak nie wyjeżdżał to bym z tego stresu nie urodziła wcześniej :D
A znosi końcówkę bardzo dobrze to chyba ja gorzej :p

Ania oby już rodziła :p

reklama
Magdzie chyba chodziło że pierwsza rozpakowana marcoweczka w marcu [emoji6]

Ania chyba rodzi [emoji108] oby gładko jej poszło [emoji173]

Mój w ogóle nie stesuje..[emoji57] I jak się pytam czego on tak na spokojnie to on ze poprostu że nie ma czego że chce juz małego tutaj i że bardzo jest podekscytowany a ja dam radę. Ale jak wtedy raz wstałam w nocy mokra to się przerazil.. widziałam to po nim. Wiec może nie chce mnie dodatkowo martwić. Bo wie że sama zaczęłam trochę panikowac.

Ale on w ogóle ma takie bardzo spokojne podejście do życia. Dla niego nie ma rzeczy trudnych i on się nie martwi czasem o coś co ja bardzo. (Czasem jakby sobie nie zdawał z konsekwencji czegos) Są tego dobre strony ale też i zle. To ja jestem ta co myśli na zapas co by było gdyby... myślę że mamy pod tym względem zachowana równowagę w związku. [emoji108] więc mu nie mam zamiaru zarzucac "martw się ![emoji13]"

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A co ja mam powiedziec :p Mój codziennie do pracy wychodzi między 9-10, a wraca 21.30 najczęściej, czasem później. 8 h pracuje ale ma daleko bo ponad 80 km i dziennie spędza w podróży 3 h :/ ehhh

Ewciiik ona mi będzie mierzyła bo stwierdziła że urodze wcześniej i że termin jest źle obliczony. I mówiła że po 36 Tc już mało miednica się rozszerza. Mi tam mój termin co do dnia się zgadza +- 2 dni. Prowadziłam kalendarzyk i nie ma innej opcji. Chociaż z pomiaru usg główka i kość biodrowa w 33 tyg wychodziło na 36 t a reszta normalnie na 33. Więc nie wiem. Może po prostu mały jest duży. Mój mąż ma 2m wzrostu i się duży urodził.

Moze tak być ze mały sie na męża wdał i bedzie duży. Niech oni Cie mierzą i niech dobrze pomierza żeby pózniej problemu nie było:)
Kiedy do tej położnej lecisz?

Jola to powiem Ci ze masz trochę stresu, a rodziców blisko albo kogos kto by Cie zawiozl? Szpital daleko?

Babymamusia ja tez mam raczej podejście jak Twój. Co ma być to bedzie:)

reklama
Ja powinnam dziś do college jechać i się zastanawiam bo bez tego auta trochę lipa eh [emoji57]

Nawet mój teraz mówi że nie powinnam bo jakby się coś stało to jest 1.1h jazdy zeby on mnie zabral do szpitala.. A tu jeszcze w tamtą stronę musze się pociągiem 30min tłuc i że też te skurcze.. sama nie wiem czy powinnam zostać czy jechać hmm.. niby 2tyg temu nie było tak źle jak pojechałam. A dziś chyba ostatnie zajęcia z tego co się orientuję. Hmm..

Zazdroszczę Ewciiik spokoju.. ja wcześniej też się nie martwilam. Nie wiem co mi się stało. To przez brak zajęcia heh [emoji23] naprawdę..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry