reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Katherinne gratulacje!! Pierwsza marcoweczka. :)
A mnie dopadło przeziębienie. Katar, nos zatkany, głowa boli... ehh...
W dodatku mąż dowiedział się ze na 2 dni przed moim terminem musi jechać do Warszawy na konferencję...

Ania, trzymam kciuki. Powodzenia

Ania chyba rodzi, moze dzieciaczek akurat w terminie będzie :)
Ja dzis o dziwo bardzo dobrze sie czuje, nie mam zgagi od wczoraj o_O
Moj maz w piatek tez niestety 200km ode mnie musi jechac ale naszczescie zaraz wraca czyli 5h go nie bedzie. Mamy nadzieje ze sie nie zacznie wtedy :p

A dziewczyny jak wasi mężczyźni znoszą ten czas oczekiwania? Mój od kilku dni jest jakiś spięty, w nocy wstaje, siada, dziś pozrywal zasłony Ale jak zapytałam co robi to był bez kontaktu, jakby się nie obudził. Jak dzwonię do niego to przerażony odbiera już po pierwszym sygnale.

uuuu 3 dni to nie fajnie.
Mój od 2 tyg słabo śpi, jak mnie nie ma w domu to się niepokoi, stresik ma większy chyba niż ja ale się nie przyznaje :p

Katherinne gratulacje!! Pierwsza marcoweczka. :)
A mnie dopadło przeziębienie. Katar, nos zatkany, głowa boli... ehh...
W dodatku mąż dowiedział się ze na 2 dni przed moim terminem musi jechać do Warszawy na konferencję...

Ania, trzymam kciuki. Powodzenia

Jak pierwsza? Już w sumie chyba 9 albo 10 maluchów od marcówek po tej stronie mamy :D

reklama
Do góry