reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja mam dziewczyny apogeum dziś.. tak mi nie dobrze ze aż mnie głowa boli..
zastanawiam się tylko czy przez to że bibik mi dosłownie skacze po żołądku czy dlatego że pochłonęłam 2xpaczki i 2xmuffiny duże. [emoji23] a może jedno i drugie.. idę herbatkę robić i angielskim sposobem paracetamol i spać na godzinę .. muszę iść do tego college a tak mi się nie chce [emoji30][emoji30][emoji30]
miłego popołudnia [emoji8]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To, że próbka zaginęła albo wynik się pomylił to i w Polsce się zdarza ;)
A na USG potwierdzili Ci kamienie? Ile ich masz w jakim rozmiarze?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Potwierdzili ze są i sprawdzili od razu druga nerkę a jak pytałam jakie rozmiary to powiedziano mi ze położne i lekarz będą mieć wyniki w systemie w komputerze to wglądu...

Ja mam dziewczyny apogeum dziś.. tak mi nie dobrze ze aż mnie głowa boli..
zastanawiam się tylko czy przez to że bibik mi dosłownie skacze po żołądku czy dlatego że pochłonęłam 2xpaczki i 2xmuffiny duże. [emoji23] a może jedno i drugie.. idę herbatkę robić i angielskim sposobem paracetamol i spać na godzinę .. muszę iść do tego college a tak mi się nie chce [emoji30][emoji30][emoji30]
miłego popołudnia [emoji8]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi póki ci mały zrezygnował z siedzenia na żołądku ale chętnie atakuje zebra po prawej stronie... najlepiej ze mojemu sie nie spieszy do przyjścia jutro zaczynam 38 tydz a małemu w środku wygodnie...

Justyna5789 -
Wyprobowałas nowy termometr??? :) boje sie że przegapie Twoją opinie jak co podeslij mi na priv ok? :)

Czytam i widze ze od niedawna macie te twardniejace brzuszki. Ja to wlasnie mialam od polowy ciazy dlatego ten aspargin bralam 3x dziennie.
Moja mała przed spaniem bardzo macha rączkami nad moim kroczem chyba to nagram kamerą ;)

Justyna5789 -
Wyprobowałas nowy termometr??? :) boje sie że przegapie Twoją opinie jak co podeslij mi na priv ok? :)

Czytam i widze ze od niedawna macie te twardniejace brzuszki. Ja to wlasnie mialam od polowy ciazy dlatego ten aspargin bralam 3x dziennie.
Moja mała przed spaniem bardzo macha rączkami nad moim kroczem chyba to nagram kamerą ;)
Testuję go cały czas i mam mieszane uczucia. Tzn. temperaturę powietrza pokazuję chyba dobrze, bo zgadza się z domowym termometrem. M. jak mierzył sobie to pokazał za pierwszym razem 36,2 zmierzyliśmy elektronicznym odrazu i niby tak samo pokazał, mi pokazuje dzisiaj 36,8 a 2 dni temu 36,6 przy drugim podejściu 36,5. Także teoretycznie wszystko by się zgadzało, ale na razie mam taki niedosyt, że za każdym razem pokazuje inaczej, chociaż są to małe odstępstwa ;)

Justynka spokojnie przecież to nie dużo. A mierzysz zawsze w tym samym miejscu na ciele?
Tak zawsze nad brwią. Chociaż zastanawia mnie też to, że zawsze myślałam że w jednym miejscu trzeba trzymać, a na filmiku instruktażowym jest, że trzeba nad linią brwi przejechać powoli w jedną i drugą stronę.

reklama
Do góry