reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
O dziwne, u mnie nie trzeba na planowane cesarki. W sumie dziecko tą drogą styku z ewentualnym paciorkowcem nie ma ;) co szpital to obyczaj.

Dał zwykłą kartkę na której napisał o jakie badanie chodzi i podbił pieczątkę? Jeżeli tak to raczej trzeba będzie zapłacić. Chyba, że dał specjalny druczek czy tam kartę ze zleceniem.
Dał mi kartkę z por.cytologicznej, tam zaznaczył jakie badanie i podbił pieczątka. Wiec nie wiem jak to traktować a zapomniałam zapytać ;)
O dziwne, u mnie nie trzeba na planowane cesarki. W sumie dziecko tą drogą styku z ewentualnym paciorkowcem nie ma ;) co szpital to obyczaj.
Mnie pytał czy zastanawiałam się co wole - cc i sn. Jak powiedziałam, że nastawiam się na sn to kazał zrobić badanie

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie wczoraj wypisali ze szpitala a dziś ponownie trafiłam bo miałam mocz zabarwiony krwią tu oddałam do badania kolejny który był czerwony i ze lekarz trafił mi sie normalny to powiedział ze musza sprawdzić co z ta nerka wtedy mogą mnie puścić pobrali trzy próbki krwi dziś zostaje tu na ginekologii a jutro maja dostać wyniki badań i mam mieć usg nerek ponownie i wtedy zobaczą co jest grane

Brzucha ani razu nir mierzylam bo chyba wole nie wiedziec[emoji3]

Ja nie wiem dalej jak dziecie ulozone.ostatni raz wiedzialam w30+0.teraz ciekawe. W nocy mi sie snilo ze wybijalo nogi pod zebra i ze bylo widac az i cieszylam sie ze glowa na dole.

U nas walentynki na ulubionej pizzy do tego goraca czekolada i nawet lody wlazly jakims cudem[emoji85] dalismy sb drobiazki i oglądaliśmy film a teraz P oglada meczyk jakis a ja Agenta na tvn[emoji12] i mecze herbaty.katar mam straszny a reszta w sumie przeszła. ..tylko szkoda ze oddychać sie nie da dalej..

Alexhi a w jakim jezyku mowicie w domu?

Apricot zazdro!ale wam dobrze!

Tez czytałam ze do cc gbs potrzebny.

U mnie pobierane gbs bedzie we wtorek.

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Brzucha ani razu nir mierzylam bo chyba wole nie wiedziec[emoji3]

Ja nie wiem dalej jak dziecie ulozone.ostatni raz wiedzialam w30+0.teraz ciekawe. W nocy mi sie snilo ze wybijalo nogi pod zebra i ze bylo widac az i cieszylam sie ze glowa na dole.

U nas walentynki na ulubionej pizzy do tego goraca czekolada i nawet lody wlazly jakims cudem[emoji85] dalismy sb drobiazki i oglądaliśmy film a teraz P oglada meczyk jakis a ja Agenta na tvn[emoji12] i mecze herbaty.katar mam straszny a reszta w sumie przeszła. ..tylko szkoda ze oddychać sie nie da dalej..

Alexhi a w jakim jezyku mowicie w domu?

Apricot zazdro!ale wam dobrze!

Tez czytałam ze do cc gbs potrzebny.

U mnie pobierane gbs bedzie we wtorek.

f2w3d5qppdk8cfc5.png
jak przeziebiona jestes to nie polecam herbaty czarnej.. jakis czas temu sie dowiedzialam ze wysusza gardlo i odwadnia :( a sama zawsze piłam z sokiem malinowym albo miodem i cytryną
a teraz pozostaje woda z miodem i cytryną a na podraznione gardlo glutek z siemienia lnianego ;)

mi sie Amelia wbija mega pod zebra :( potrafi bardzo bolec :p

Ja tylko czekam aż mały będzie chciał przyjść do nas...dziś śniło mi sie ze wody mi odeszły i zaczęłam rodzic... trochę wolałabym aby przyszedł przed terminem wtedy byłabym spokojniejsza o niego a tak to dziś na ktg tak dokazywal ze szok taki ruchliwy był jak nigdy i nawet próbował uciekać przed tym co bada jego serce.... znowu mnie pokłoli i znowu nocka w szpitalu...a planowałam romantyczny wieczór z mężem...ehhh...No nic zobaczymy jak to będzie...

reklama
Do góry