aga6
Fanka BB :)
u mnie i tak jest na liscie badań potrzebnych.. lekarz powiedzial mi ze to awaryjnie jakby zaczal sie porod sn i nie zdazyliby cc zrobicDo cesarki nie jest potrzebny gbs
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie i tak jest na liscie badań potrzebnych.. lekarz powiedzial mi ze to awaryjnie jakby zaczal sie porod sn i nie zdazyliby cc zrobicDo cesarki nie jest potrzebny gbs
Jak to mój tato żartuje "w razie w to i ksiądz nosi" [emoji23][emoji23][emoji23]O dziwne, u mnie nie trzeba na planowane cesarki. W sumie dziecko tą drogą styku z ewentualnym paciorkowcem nie ma co szpital to obyczaj.
Dał mi kartkę z por.cytologicznej, tam zaznaczył jakie badanie i podbił pieczątka. Wiec nie wiem jak to traktować a zapomniałam zapytaćDał zwykłą kartkę na której napisał o jakie badanie chodzi i podbił pieczątkę? Jeżeli tak to raczej trzeba będzie zapłacić. Chyba, że dał specjalny druczek czy tam kartę ze zleceniem.
Mnie pytał czy zastanawiałam się co wole - cc i sn. Jak powiedziałam, że nastawiam się na sn to kazał zrobić badanieO dziwne, u mnie nie trzeba na planowane cesarki. W sumie dziecko tą drogą styku z ewentualnym paciorkowcem nie ma co szpital to obyczaj.
jak przeziebiona jestes to nie polecam herbaty czarnej.. jakis czas temu sie dowiedzialam ze wysusza gardlo i odwadnia a sama zawsze piłam z sokiem malinowym albo miodem i cytrynąBrzucha ani razu nir mierzylam bo chyba wole nie wiedziec[emoji3]
Ja nie wiem dalej jak dziecie ulozone.ostatni raz wiedzialam w30+0.teraz ciekawe. W nocy mi sie snilo ze wybijalo nogi pod zebra i ze bylo widac az i cieszylam sie ze glowa na dole.
U nas walentynki na ulubionej pizzy do tego goraca czekolada i nawet lody wlazly jakims cudem[emoji85] dalismy sb drobiazki i oglądaliśmy film a teraz P oglada meczyk jakis a ja Agenta na tvn[emoji12] i mecze herbaty.katar mam straszny a reszta w sumie przeszła. ..tylko szkoda ze oddychać sie nie da dalej..
Alexhi a w jakim jezyku mowicie w domu?
Apricot zazdro!ale wam dobrze!
Tez czytałam ze do cc gbs potrzebny.
U mnie pobierane gbs bedzie we wtorek.