reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

u mnie na brzuchu czy gdziekolwiek piękna skóra, celulit mi się teraz coś zaczął na udach robić ale to chyba dlatego, że od miesiąca odpuściłam już spacery, ruch itp.
Za to cycki....całe zorane !! rozstępy dookoła sutków i to na całych piersiach także pięknym biustem już się chyba nigdy nie pochwalę :/ urósł w mgnieniu oka no i żadne smarowanie nie pomogło...

Ewcik my jutro wizytujemy :) mam stresa czy Mała wystarczająco przybrała na wadze...

reklama
Jak wygląda sprawa rozstępów w ciąży?
Ostatnio znajoma dodała zdjęcie brzucha po ciazy.. to nie uwierzycie.. ona zgrabna jak ta lala.. brzuch jej wrócił do płaskiego w szybkim tempie ale rozstepy.. okropne. Dodała to zdjęcie bo pokazała produkt który używała. Więc już mam w razie w na niego odlozone [emoji23] zastanawia mnie tylko to czy jak nie mam teraz nic to też może mi się pojawić po czy raczej już nie ?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Znam przypadki gdzie nawet dzien przed porodem potrafily wyjsc. W 1 ciazy pojawily mi sie po 25 tygodniu, potem caly brzuch popekal.
W tej - ani jednego nie ma.
Ale, przyszlo mi do glowy, ze moze to dlatego, ze mam sucha skore i przed Krzysiem jakos tak nie pamietalam zeby sie balsamami smarowac, w ciazy z nim to samo. Dopiero poniej jakos zaczelam tak dbac i moze dlatego, ze skora nawilzona to i rozstepy nie wyszly? Teraz smaruje sie kremem Elancyl (akurat duza promocja w aptece na niego byla), wczesniej oliwka Hipp. Jak mi sie skoncza to pewnie balsamem z Pat&Rub dosmaruje bo swietnie nawilza.

Jola to kciuki będę trzymać i daj oczywiście znac :)
Ja rozstępy tez tylko biust na szczęście z boku i tak nie widać.
Anik co to oznacza?!

ewciiik, ze moge miec znowu cholestaze - to "choroba" watroby ktora pojawia sie w ciazy. Z reguly laduje sie w szpitalu na kroplowkach ew. sterydach i bywa, ze ciaze trzeba rozwiazac wczesniej ze wzgledu na bezpieczenstwo dzidziusia. W 1 ciazy udalo sie donosic, a teraz... nie wiem co teraz moj lekarz zdecyduje, pewnie bedzie trzeba monitorowac badania...

O nie to dziadostwo o którym już dziewczyny pisały. I to swędzi?
A kiedy do lekarza idziesz?

reklama
Wiesz co... swedza mnie rece i szyja, ale obstawialam uczulenie na pyl z remontu, bo nasilalo sie jak schodzilam na dol sprzatac... A tera to juz nie wiem. Wizyte mam we wtorek, czyli praktycznie wnet.
Mam nadzieje, ze jednak nic zlego sie nie bedzie dzialo....

Do góry