Ola_fasola
Moderatorka
Leuksypida Suwaczki sie ustawia w ustawieniach twojego profilu w sygnaturze. Musisz mieć Bb code najlepiej wyszukać w Google suwaczki Bb i tam wpisac swoje dane i potem skopiować do sygnatury link
mam nadzieje ze pomogłam
Ja sie nie odzywam od kilku dni, byliśmy na urlopie nad morzem, zmoklam i wymarzlam sie na zapas ... Ale w morzu tez tyłek zamoczyłam w lodowatej wodzie [emoji38]Ach to polskie lato ..
Czytam na bierząco .
Dżoł trzyma sie kochana bedzie dobrze
na pewno fasolka sie utrzyma
Eveee wiedziałam ze bedzie wszystko dobrze
Ja jutro podglądam serduszko, strasznie sie boje ze nie bedzie .... A tak poza tym samopoczucie extra oprócz tego ze jestem śpiąca i piersi bolą to mało powiedziane .. [emoji6]
Ja sie nie odzywam od kilku dni, byliśmy na urlopie nad morzem, zmoklam i wymarzlam sie na zapas ... Ale w morzu tez tyłek zamoczyłam w lodowatej wodzie [emoji38]Ach to polskie lato ..
Czytam na bierząco .
Dżoł trzyma sie kochana bedzie dobrze
Eveee wiedziałam ze bedzie wszystko dobrze
Ja jutro podglądam serduszko, strasznie sie boje ze nie bedzie .... A tak poza tym samopoczucie extra oprócz tego ze jestem śpiąca i piersi bolą to mało powiedziane .. [emoji6]
![74709jcg0i411sm0.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2F74709jcg0i411sm0.png&hash=8a0c97155cf87aae69a858df2e18aeae)