reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Napisałam wam w piątek tylko ze jest serduszko bo niestety nie miałam czasu żeby się rozpisac trochę bardziej..

A więc serduszko jest i bardzo się cieszę ale lekarz też burknął sobie pod nosem ze zarodek jest trochę rozciagniety :unsure:nie wiem czy jest to powód do zmartwień bo pan nie chciał niczego wytlumaczyc... Nawet nie powiedział o wielkości zarodka czy wszystko się zgadza itp.. dostałam zdjęcie usg ale jak to powiedział gin "wydrukuje jakieś takie byle jakie żeby było " :crazy: kazał przyjść 16.08 i wtedy założy kartę ciazy. Dostałam też skierowanie na badania ale kazał iść do lekarza rodzinnego żeby przepisał skierowanie bo teraz będę płacić za te badania .. :surprised:

A więc w poniedziałek zarejestruje się do innego lekarza i wykonam te badania żeby mieć wyniki już dla innego gina :unsure::unsure: i wypytam dokładnie o moja fasolinke :sad:

U mnie też taka dziwna sytuacja że z córką wszystkie państwowe prawie badania miałam a teraz prywatnie muszę robić

Wczoraj byłam na imprezie rodzinnej ale kiepsko się czułam i wyszłam na dwór żeby się przewietrzyć i cała ulice zaznaczyłam :-o teraz już chodzę z woreczki :p

reklama
Do góry