reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Napisałam wam w piątek tylko ze jest serduszko bo niestety nie miałam czasu żeby się rozpisac trochę bardziej..

A więc serduszko jest i bardzo się cieszę ale lekarz też burknął sobie pod nosem ze zarodek jest trochę rozciagniety :unsure:nie wiem czy jest to powód do zmartwień bo pan nie chciał niczego wytlumaczyc... Nawet nie powiedział o wielkości zarodka czy wszystko się zgadza itp.. dostałam zdjęcie usg ale jak to powiedział gin "wydrukuje jakieś takie byle jakie żeby było " :crazy: kazał przyjść 16.08 i wtedy założy kartę ciazy. Dostałam też skierowanie na badania ale kazał iść do lekarza rodzinnego żeby przepisał skierowanie bo teraz będę płacić za te badania .. :surprised:

A więc w poniedziałek zarejestruje się do innego lekarza i wykonam te badania żeby mieć wyniki już dla innego gina :unsure::unsure: i wypytam dokładnie o moja fasolinke :sad:

U mnie też taka dziwna sytuacja że z córką wszystkie państwowe prawie badania miałam a teraz prywatnie muszę robić

Wczoraj byłam na imprezie rodzinnej ale kiepsko się czułam i wyszłam na dwór żeby się przewietrzyć i cała ulice zaznaczyłam :-o teraz już chodzę z woreczki :p

reklama
Do góry