reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

oj poważnie? :( buuu to nie fajnie, ja na takie opinie nie trafiłam nigdzie... to chyba trzeba będzie przemyśleć zakup skoro tak :/
Jak nie zapomnę i znajdę opinie to wrzucę linka. Ja kupuje z TT elektryczny m.in. dlatego też że kupuje z tej firmy butelki anty colik. Są też tańsze chyba z NUKa widziałam chyba na Gemini ale nie wiem jak z opiniami.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już przeżywam za bardzo ta wagę bo według siatek centylowych to jest Ok nawet gdzieś pośrodku, nie ze najmniejsza;) my byliśmy 3 kg z groszem.

Tez mi sie wydaje, ze idealnego nie znajdziesz. Jak Tobie bedzie w 100% pasował to komuś innemu nie. Nie ma sie co az tak sugerować. Wziąć paragon i jakby coś sie działo to reklamować ( jakby przestał ssać np)

Tez mi sie wydaje, ze idealnego nie znajdziesz. Jak Tobie bedzie w 100% pasował to komuś innemu nie. Nie ma sie co az tak sugerować. Wziąć paragon i jakby coś sie działo to reklamować ( jakby przestał ssać np)
no chyba tak zrobimy, kupujemy stacjonarnie,więc w razie będzie lecieć z reklamacją i szukać czegoś innego :)

Hej wybaczcie że mało się udzielam, ale dostałam mega prezent od rodziców, puzzle 2000 kawałkow I tak mnie wciagnely że w każdej wolnej chwili siedzę i coś tam układam.
Mój mały też będzie z tych małych maluchów bo my z mężem przy porodzie byliśmy drobinkami. Wasze bobaski już duze, ja mam usg 25 więc dowiem się ile mój szkrab waży.
Przyszło mi zamówienie z swiat dziecka, wstawię zdjęcia na wyprawkowym.
Dziś byliśmy zamówić komode małemu. Po niedzieli jedziemy zamówić wózek i fotelik. I może uda się dokupić brakujące rzeczy.

Dlaczego zakladacie ze laktator bedzie potrzebny? A jesli bedzie to sie wtedy kupi...

Ja nie mam nic poza ciuszkami ktore dostalam, bardzo duzo ich pewnie za duzo..ciagle piore i prasuje... Do porodu nie bede miec pokoju dziecka, moze wozek bedzie przy dobrych wiatrach... ciuchy dla dziecka beda pewnie upchniete w szafie męża na pietrze bo tam mam wkladac jak uprasuje... a dzuecko i ja mymy byc na dole, super poprostu... "przeciez do porodu duzo czasu" ... i nie chodzi o brak srodkow tylko o podejscie mojego męża a ja staram sie o tym nie myslec by sie nie denerwowac...

reklama
Do góry