reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny mam do was pytanie
Na poprzedniej wizycie u położnej 4 stycznia znalazła u mnie w moczu spora ilość krwi ale bez jakichkolwiek objawów itp tzn nie miałam uplawow pieczenia krwawienia w poniedziałek pielęgniarka przed wizyta u konsultanta tez sprawdziła mój mocz i juz aż takiej obecności krwi nie było wracało do normy a dziś tj jest nie dawno podczas wizyty w toalecie na siku mam zawsze zwyczaj używania papieru i właśnie zauważyłam nie wielka obecność krwi dokładnie tak jakby dwie kropki po 2 mm Nie wżenił zaczęła panikować ale trochę mnie to zaniepokoiło
To może być krew z dróg moczowych (piasek, kamienie, stan zapalny) albo rodnych. Skontaktuj się z położna.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paulynka a gdzie Ty?
Pokażesz raz jeszcze skąd grafiki do pokoiku brałaś?
troszkę problemów zdrowotnych :* , powoli wracam chyba do żywych...

grafiki brałam tutaj - Link do: Save the Magic Moments : 33 darmowe grafiki do pokoju dziecięcego
zamówiliśmy też naklejki chmurki na ścianę, może jutro nakleimy na jedną ścianę :)

Wizytę miałam wczoraj, martwiłam się, bo od 4 dni miałam bardzo twardy brzuch, nie mogłam się załatwić, do tego co jadłam to wymiotowałam :( Także ciężki ten tydzień bardzo dla mnie był... no,ale to problemy jelitowe, z malutką wszystko dobrze <3 to najważniejsze :)
No, ale mam iść do diabetologa, bo wynik po godzinie mam na granicy i kazał to skonsultować... trochę się zmartwiłam, bo myślałam, że mieszczę się w normie jednak. No cóż...

Postaram się Was nadrobić :)

Bardzo Ci dziękuje. Chyba tez sobie coś skombinuje.

A jak Twoja mała z waga stoi? Dobrze ze u niej Ok. Obyś Ty tez wydobrzala.

Czarownica tez coś sie nie odzywa:/

Bardzo Ci dziękuje. Chyba tez sobie coś skombinuje.

A jak Twoja mała z waga stoi? Dobrze ze u niej Ok. Obyś Ty tez wydobrzala.

Czarownica tez coś sie nie odzywa:/
no my wydrukowaliśmy 8 grafik, bo nie mogliśmy się zdecydować format a4 wyszło za 24 złote na grubszym papierze :) ramki kupię w Pepco lub jakimś innym sklepie

Moja mała z wagą to super hehe, bo po rodzicach będzie raczej z tych większych bobasków :) 1670 g waży :) a Ty który masz tydzień?

Dzisiaj 29 tydzień i 1 dzień. Wiec nasza raczej z tych mniejszych;)
To faktycznie nie dużo Was wyszły te grafiki, a są bardzo ładne :)

Ja laktator kupuję ten - Link do: Canpol Laktator Elektryczny 12/201 - Ceny i opinie ma dobre opinie, a cena jest jeszcze przystępna
Chciałabym karmić piersią, awaryjnie laktator - do tego butla Madeli Calma, która nie zaburza odruchu ssania i zbliżona jest do piersi matki Link do: Calma
Też zastanawiałam właśnie nad tym laktatorem i wyczytałam kilka opini że jest awaryjny i szybko traci siłę ssania. Potem rozmawiałam z dwoma dziewczynami, które potwierdziły te opinie że rzeczywiście tak jest i sobie go odpuściłam.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Też zastanawiałam właśnie nad tym laktatorem i wyczytałam kilka opini że jest awaryjny i szybko traci siłę ssania. Potem rozmawiałam z dwoma dziewczynami, które potwierdziły te opinie że rzeczywiście tak jest i sobie go odpuściłam.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
oj poważnie? :( buuu to nie fajnie, ja na takie opinie nie trafiłam nigdzie... to chyba trzeba będzie przemyśleć zakup skoro tak :/

reklama
Dzisiaj 29 tydzień i 1 dzień. Wiec nasza raczej z tych mniejszych;)
To faktycznie nie dużo Was wyszły te grafiki, a są bardzo ładne :)
no tydzień robi różnice w pomiarach, przekonałam się o tym już ;) , ale Wasza raczej mniejsza, nasza większa jak i my będzie, ja i mąż rodziliśmy się po 4 kilo ;)

Do góry