reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

E tam. Dasz rade :) jak juz przyniesiesz maleństwo do domu to instynkt się włączy i będziesz wiedziała co robić :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Zrobię wszystko aby być najlepsza mama dla maleństwa...bo to ze mój ślubny będzie najlepszym tata to wiadomo juz nie może sie doczekać aż mały będzie z nami...i boje sie ze go za bardzo będzie rozpieszczać

reklama
Mi w szpitalu kazali odciagac laktatorem bo mialam straszliwy nawal i nie umialam sobie z nim poradzic. Musialam robic oklady z lodu i odciagac co dwie godziny zeby nie dostac zapalenia. Szczerze to bardziej mnie piersi bolaly po porodzie niz szyte krocze itd. Na szczescie laktator byl dostepny w szpitalu a potem uzywalam wlasnie elektrycznej Medeli. U mnie 2 minuty odciagania i 120ml gotowe. Nie wiem jakby to wygladalo z recznym laktatorem.

Dzis odwiedzilismy sklep z wózkami.. milosc od pierwszego prowadzenia padła na Baby design model Husky choc wszystkie modele tej firmy podobnie super lekko sie prowadza i mozna nim fajnie bujac :)

Bylismy dzis na pierwszych zajeciach w szkole rodzenia. Trwac mialy od 17-20:30 a trwaly godzine dluzej i wcale sie nie dluzylo ani dziewczynom ani facetom. Super te zajecia bardzo fachowe i konkretne i byl tez staly dostep do wypieków (wciagnelam 2 pączki :D ). Wczesniej bylam na kilku spotkaniach w darmowej szkole rodzenia i wg mnie jest ogromna roznica ale moze to dlatego ze te platne prowadzi kobieta polozna ktora obecnie pracuje w szpitalu i jest na bieżaco...

Dziewczyny mam do was pytanie
Na poprzedniej wizycie u położnej 4 stycznia znalazła u mnie w moczu spora ilość krwi ale bez jakichkolwiek objawów itp tzn nie miałam uplawow pieczenia krwawienia w poniedziałek pielęgniarka przed wizyta u konsultanta tez sprawdziła mój mocz i juz aż takiej obecności krwi nie było wracało do normy a dziś tj jest nie dawno podczas wizyty w toalecie na siku mam zawsze zwyczaj używania papieru i właśnie zauważyłam nie wielka obecność krwi dokładnie tak jakby dwie kropki po 2 mm Nie wżenił zaczęła panikować ale trochę mnie to zaniepokoiło

ewciik jaki z Ciebie ranny ptaszek :p w sobote o 7:20? teraz po 8 a ja ledwo ja oczy widze.. dopiero wstalam :p

miłego dnia wszystkim!;)

reklama
Dziewczyny mam do was pytanie
Na poprzedniej wizycie u położnej 4 stycznia znalazła u mnie w moczu spora ilość krwi ale bez jakichkolwiek objawów itp tzn nie miałam uplawow pieczenia krwawienia w poniedziałek pielęgniarka przed wizyta u konsultanta tez sprawdziła mój mocz i juz aż takiej obecności krwi nie było wracało do normy a dziś tj jest nie dawno podczas wizyty w toalecie na siku mam zawsze zwyczaj używania papieru i właśnie zauważyłam nie wielka obecność krwi dokładnie tak jakby dwie kropki po 2 mm Nie wżenił zaczęła panikować ale trochę mnie to zaniepokoiło
Wczoraj polozna nam mowila ze po badaniu ginekologicznym moze pojawic sie ciut krwi najpierw czerwonej potem brunatnej bo jestesmy teraz tam w srodku mocno ukrwione...

Do góry