No to troche mnie tu nie było [emoji12]do nadrobienia 16stron[emoji85]
U mnie w szpitalu niedlugo lista potrzebnych rzeczy a na SR jeszcze mniej kazali zabrac dla dziecka niz na tej liscie maja wiec mam upatrzona jedna torbe i mam zamiar sie do niej zmieścić
na foteliku przygotuje ubranie dla siebie i dzidzia na wyjscie i P mi przyniesie
Jak dojdzie lozeczko(poczatek lutego)to rozkladamy je i wozek i wtedy wpakuje wszystko co juz mam a potrzebne do wozka i zobaczymy ile tego wyjdzie
jeszcze komode musze.kupić w ikei ale to sie wybiore z mama w tym tyg albo nastepnym.
Tylko dalej kminie czy te wielkie podpaski belli to 1opakowanie czy 2?w domu narazie mam 1.
Szpital mam tez niedaleko a jeszcze blizej maja teraz po przeprowadzce tam tescie,moi rodzice i brat bo dawniej wszyscy obok.sb mieszkalismy 2ulice od szpitala wiec zawsze ktos cos dowiezie jak P bd w pracy bo wolne to dopiero bd bral jak wyjdziemy pewnie tzn od dnia wypisu juz zeby nas zabral i juz z nami był min 2tyg
Ja nie wiem w czym pojade do szpitala.w czyms co bedzie mi wygodnie zdjac tam[emoji12]i w czym bedzie mi dobrze
cos na po odloze sb w domu wiec na pewno nie w tym[emoji3]
Jak odejda wody juz to slyszalam ze szybciej trzeba sie wybrac do szpitala ale tez nie na zaboj i juz nas nie odesla jak wod nie ma.
A codo skurczy to te porodowe sa podobno takie ze juz nie ma szans sb przysnac np jak przy tych wczesniejszych.tak mowili na SR i ze nie przeoczymy tego na pewno. No i nie przejda po nospie i cieplej kapieli.
Ja moge wybrac czy mnie ogola ale mam.nadzieje zrobic to w.domu sama no albo P bd pomagal.zalezy jak bd.z.wygoda tego.narazie problemow nie mam ale moga sie pojawic kiedys. Lewatywe chyba bym chciala jesli samo nie pojdzie wczesniej. Podobno lzej rodzi sie.