reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dowiedzialam sie ze chwilowo na Ul. Polnej maja BUM! porodów i odsylaja do innych szpitali :eek: chyba zwariowali... nie po to chodze prywatnie do lekarza z tego szpitala zeby mnie odeslali... moze ten bum minie ale nie podoba mi sie to! :wściekła/y: Sam porod mnie stresuje a teraz jeszcze to!

U mnie w szpitalu jest tam, że jeżeli masz stamtąd lekarza to Cię nie odeślą .
Moja koleżanka była świadkiem jak w szpitalu odsylali dziewczyny bo przepelnienie a jak pojechała na oddział to 3 sale z 5 zajęte.

Justyna ja wczoraj się znajomej chwalilam ze kręgosłup mnie nie boli a popołudniu tak mnie zaczal boleć źe ledwo chodzilam;-)

reklama
U mnie w szpitalu jest tam, że jeżeli masz stamtąd lekarza to Cię nie odeślą .
Moja koleżanka była świadkiem jak w szpitalu odsylali dziewczyny bo przepelnienie a jak pojechała na oddział to 3 sale z 5 zajęte.

Justyna ja wczoraj się znajomej chwalilam ze kręgosłup mnie nie boli a popołudniu tak mnie zaczal boleć źe ledwo chodzilam;-)

To muszę uważać, bo wczoraj się tak samo meżowi chwaliłam, że odkąd w ciazy jestem to nie czuje że kręgosłup mam;)

Hej :)

Witam z kawą.
Trochę śpiąca jestem. A musze tu ogarnąć bo po południu teść na kawę się zapowiedział.
U nas jest jeden szpital to chyba raczej nikt mnie nie odesle bo gdzie....

Wczoraj rozmawiałam z koleżanką która też jest w ciąży, ona już na 3 dzidzie czeka, o laktatorach. Ona kupuje elektryczny ale z racji zawodu swojego i męża to ona głównie odciągac będzie więc stawia na Ardo Calypso. Ja chyba z Tommee Tippee zamówię, taki:
1484303663-aaaaaa.png

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Kleinekatia tez o tym słyszałam na Raszei tez tłoczno ! Ale spokojnie mamy jeszcze czas moze na wiosnę bedzie spokojniej :)
Oby!!! :)

Ja tez mam syndrom wicia gniazda ale mąż mnie blokuje bo twierdzi ze jeszcze nie moge do tego pokoju nic wstawiac a mnie to niepokoi bo lubie byc przygotowana wczesniej... to chyba niewskazane zabraniac ciezarnej wic gniazdo, to blokowanie natury!

Ja jeszcze nad laktatorem sie Nie zastanawialam...teraz bede sniadanko sobie jesc...kawy nawet nie robię bo i bez tego mam problemy z spaniem a mały taki ruchliwy od 4 dni ze cofeiny mu nie trzeba dodatkowej

Hej :)

Witam z kawą.
Trochę śpiąca jestem. A musze tu ogarnąć bo po południu teść na kawę się zapowiedział.
U nas jest jeden szpital to chyba raczej nikt mnie nie odesle bo gdzie....

Wczoraj rozmawiałam z koleżanką która też jest w ciąży, ona już na 3 dzidzie czeka, o laktatorach. Ona kupuje elektryczny ale z racji zawodu swojego i męża to ona głównie odciągac będzie więc stawia na Ardo Calypso. Ja chyba z Tommee Tippee zamówię, taki:
1484303663-aaaaaa.png

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja będę zamawiać z tej firmy ale elektryczny. Zastanawiałam się jeszcze nad Canpolem ale wyczytałam i z opinii znajomych okazało się że szybko tracą siłę ssania i są dość awaryjne.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry