reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Bo.ktos uczciwy a ta jak powiedzialam jej zeby zaplacila za szkode to zaczela sie smiac i klnac i poszla na zakupy..wiec policja zostala nam

f2w3d5qppdk8cfc5.png

reklama
Czyli nie tylko mój z tymi łapami tak ma:) ja sie już zastanawiałam czy są buciki dla pieslow :p

Mama ale głupia baba:/ a Ty jak to przeżyłaś? Bo ja w takich momentach histerii dostaje!

Jolka powodzenia i daj znac co i jak!

Czarownica żyjesz?

Jolka powodzenia na wizycie!

MamaNS ale mialas przygodę! Ale nie dziwię się bo NS to wogole specyficzny jest. Na przejściu się nie zatrzymują, jeszcze Cię rozjada. Koleżanka w 8 mc stała na środku skrzyżowania bo jej auto się zepsuło i przez 40min nikt się nie zatrzymał żeby jej pomóc, a niektórzy otwierali okna i ja wyxywali ze nie spycha auta na pobocze tylko blokuje ruch. Inna sytuacja z przychodni. Pomijam fakt że w ciąży czekałam 2 godz na przyjęcie w święta i nikt mnie przez ten czas nie puścił ( sali młodzi faceci byly) ale przyszedł starszy pan.ledwo stał na nogach, dusil się. Po 4 pacjentkach co weszli straciłam nadzieję i wstałam i zaczęłam sie wydzierac żeby go ktoś puścił bo ten pan nie mógł złapać tchu a ludzie głupa udawali. Weszłam do gabinetu i zawołała lekarza. Szybko karetka i zabrali Pana. W głowie mi się nie mieści że tacy ludzie istnieją i wstyd mi często, że to moje miasto rodzinne i żyłam tam 20 lat.

Czyli nie tylko mój z tymi łapami tak ma:) ja sie już zastanawiałam czy są buciki dla pieslow :p

Mama ale głupia baba:/ a Ty jak to przeżyłaś? Bo ja w takich momentach histerii dostaje!

Jolka powodzenia i daj znac co i jak!

Czarownica żyjesz?
Moja mama uszyła mojemu :D Nie potrafił za bardzo na początku chodzić ale jak już kilka kroków zrobił to chyba zauważył że mu tak cieplej;)

Ewcik wkurwilam sie zdeczka ale jak.zobaczylam jak urywa i wali po szybie to zaniemowilam...nosz kurde zdziwko mialam niezle...
A baba jest z Krk i przejazdem w ns. Ja jak zdechlo mi auto to odeazuwysiadlam i zapytalam 2kolesi czy mi to zepchna i problemy nie bylo:)
A co do przepyszczania u lekarza czy w kolejkach to chyba wszedzie problem...ludzie patrza tylko na sb...

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Ja bym chyba tej babie walnęła :p
A co do ludzi to już w większości miejsc tak jest. U mnie tez jak u lekarza to ostatnio facet tak sie chciał wcisnąć przede mną, ze myślałam ze zwariuje, a to ja byłam przed nim:/ dramat niestety.

Teraz mi koleżanka mówiła żeby wazelina posmarować poduszeczki pieska. No spróbuje.

Ja bym chyba tej babie walnęła :p
A co do ludzi to już w większości miejsc tak jest. U mnie tez jak u lekarza to ostatnio facet tak sie chciał wcisnąć przede mną, ze myślałam ze zwariuje, a to ja byłam przed nim:/ dramat niestety.

Teraz mi koleżanka mówiła żeby wazelina posmarować poduszeczki pieska. No spróbuje.
ja mojemu smaruje oliwą z oliwek albo olejem kokosowym ;)

reklama
ewciiik oczywiście, że są buty :) moja w takie mrozy w gumowych hula, bo takie z podeszwą ją wkurzają. Wazeliną też można smarować, ale to nie zapobiega zbijaniu się grud śniegu zmarzniętego między poduszkami.

Do góry