reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Bo.ktos uczciwy a ta jak powiedzialam jej zeby zaplacila za szkode to zaczela sie smiac i klnac i poszla na zakupy..wiec policja zostala nam

f2w3d5qppdk8cfc5.png

reklama
Czyli nie tylko mój z tymi łapami tak ma:) ja sie już zastanawiałam czy są buciki dla pieslow :p

Mama ale głupia baba:/ a Ty jak to przeżyłaś? Bo ja w takich momentach histerii dostaje!

Jolka powodzenia i daj znac co i jak!

Czarownica żyjesz?

Jolka powodzenia na wizycie!

MamaNS ale mialas przygodę! Ale nie dziwię się bo NS to wogole specyficzny jest. Na przejściu się nie zatrzymują, jeszcze Cię rozjada. Koleżanka w 8 mc stała na środku skrzyżowania bo jej auto się zepsuło i przez 40min nikt się nie zatrzymał żeby jej pomóc, a niektórzy otwierali okna i ja wyxywali ze nie spycha auta na pobocze tylko blokuje ruch. Inna sytuacja z przychodni. Pomijam fakt że w ciąży czekałam 2 godz na przyjęcie w święta i nikt mnie przez ten czas nie puścił ( sali młodzi faceci byly) ale przyszedł starszy pan.ledwo stał na nogach, dusil się. Po 4 pacjentkach co weszli straciłam nadzieję i wstałam i zaczęłam sie wydzierac żeby go ktoś puścił bo ten pan nie mógł złapać tchu a ludzie głupa udawali. Weszłam do gabinetu i zawołała lekarza. Szybko karetka i zabrali Pana. W głowie mi się nie mieści że tacy ludzie istnieją i wstyd mi często, że to moje miasto rodzinne i żyłam tam 20 lat.

Czyli nie tylko mój z tymi łapami tak ma:) ja sie już zastanawiałam czy są buciki dla pieslow :p

Mama ale głupia baba:/ a Ty jak to przeżyłaś? Bo ja w takich momentach histerii dostaje!

Jolka powodzenia i daj znac co i jak!

Czarownica żyjesz?
Moja mama uszyła mojemu :D Nie potrafił za bardzo na początku chodzić ale jak już kilka kroków zrobił to chyba zauważył że mu tak cieplej;)

Ewcik wkurwilam sie zdeczka ale jak.zobaczylam jak urywa i wali po szybie to zaniemowilam...nosz kurde zdziwko mialam niezle...
A baba jest z Krk i przejazdem w ns. Ja jak zdechlo mi auto to odeazuwysiadlam i zapytalam 2kolesi czy mi to zepchna i problemy nie bylo:)
A co do przepyszczania u lekarza czy w kolejkach to chyba wszedzie problem...ludzie patrza tylko na sb...

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Ja bym chyba tej babie walnęła :p
A co do ludzi to już w większości miejsc tak jest. U mnie tez jak u lekarza to ostatnio facet tak sie chciał wcisnąć przede mną, ze myślałam ze zwariuje, a to ja byłam przed nim:/ dramat niestety.

Teraz mi koleżanka mówiła żeby wazelina posmarować poduszeczki pieska. No spróbuje.

Ja bym chyba tej babie walnęła :p
A co do ludzi to już w większości miejsc tak jest. U mnie tez jak u lekarza to ostatnio facet tak sie chciał wcisnąć przede mną, ze myślałam ze zwariuje, a to ja byłam przed nim:/ dramat niestety.

Teraz mi koleżanka mówiła żeby wazelina posmarować poduszeczki pieska. No spróbuje.
ja mojemu smaruje oliwą z oliwek albo olejem kokosowym ;)

reklama
ewciiik oczywiście, że są buty :) moja w takie mrozy w gumowych hula, bo takie z podeszwą ją wkurzają. Wazeliną też można smarować, ale to nie zapobiega zbijaniu się grud śniegu zmarzniętego między poduszkami.

Do góry