reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Az 164. Mam sąsiadkę mojego wzrostu i tez w ciąży jest gdzieś w 30 tygodniu i ma Ok 12 kg. Wiec niby nie przeżywam, ale jak widze 4,5 kg na plusie...:/

reklama
Nic trzeba sie pózniej bedzie wziąć za siebie. Zobaczymy ile po porodzie ubędzie.
Aga 3 kg to super mało, a liczysz stracone kg? Bo Ty schudłaś na początku, a Paulinka pisała ze od tej wagi liczymy.

ja mam 174 cm i niby też prawidłowo tyję, gdzieś tam wiadomo nie jestem pocieszona z tych kilogramów, z drugiej strony, jak widzę że idzie w brzuch i piersi to nie panikuję za mocno :D

Nic trzeba sie pózniej bedzie wziąć za siebie. Zobaczymy ile po porodzie ubędzie.
Aga 3 kg to super mało, a liczysz stracone kg? Bo Ty schudłaś na początku, a Paulinka pisała ze od tej wagi liczymy.
no tak położna mówiła w tej szkole...

Ja dzisiaj padam, żeśmy trochę spędzili czasu na zakupach i załatwianiu spraw. Wydrukowaliśmy grafiki do pokoju młodej, muszę jeszcze ramki kupić i zamówić naklejki na ścianę, będzie pokój dziecięcy z sypialnią połączony naszą ;)
Przeszłam na kartę w końcu w Play, super oferta, a telefon i tak kupiłam oddzielnie ;)
Za tydzień będą mebelki w końcu i weźmiemy się już za urządzanie kącika młodej :D nie mogę się doczekać :D

Mała mi dzisiaj brzuch wykrzywiła :D uwieczniłam na zdjęciu hehe, bo dopiero teraz zaczęła mi się tak wypychać moja kochana <3

reklama
.

lżej na sercu nie?:d
Zdecydowanie ;)
no tak położna mówiła w tej szkole...

Ja dzisiaj padam, żeśmy trochę spędzili czasu na zakupach i załatwianiu spraw. Wydrukowaliśmy grafiki do pokoju młodej, muszę jeszcze ramki kupić i zamówić naklejki na ścianę, będzie pokój dziecięcy z sypialnią połączony naszą ;)
Przeszłam na kartę w końcu w Play, super oferta, a telefon i tak kupiłam oddzielnie ;)
Za tydzień będą mebelki w końcu i weźmiemy się już za urządzanie kącika młodej :D nie mogę się doczekać :D

Mała mi dzisiaj brzuch wykrzywiła :D uwieczniłam na zdjęciu hehe, bo dopiero teraz zaczęła mi się tak wypychać moja kochana <3
Pokaż zdjęcie :D

Do góry