reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Az 164. Mam sąsiadkę mojego wzrostu i tez w ciąży jest gdzieś w 30 tygodniu i ma Ok 12 kg. Wiec niby nie przeżywam, ale jak widze 4,5 kg na plusie...:/

reklama
Nic trzeba sie pózniej bedzie wziąć za siebie. Zobaczymy ile po porodzie ubędzie.
Aga 3 kg to super mało, a liczysz stracone kg? Bo Ty schudłaś na początku, a Paulinka pisała ze od tej wagi liczymy.

ja mam 174 cm i niby też prawidłowo tyję, gdzieś tam wiadomo nie jestem pocieszona z tych kilogramów, z drugiej strony, jak widzę że idzie w brzuch i piersi to nie panikuję za mocno :D

Nic trzeba sie pózniej bedzie wziąć za siebie. Zobaczymy ile po porodzie ubędzie.
Aga 3 kg to super mało, a liczysz stracone kg? Bo Ty schudłaś na początku, a Paulinka pisała ze od tej wagi liczymy.
no tak położna mówiła w tej szkole...

Ja dzisiaj padam, żeśmy trochę spędzili czasu na zakupach i załatwianiu spraw. Wydrukowaliśmy grafiki do pokoju młodej, muszę jeszcze ramki kupić i zamówić naklejki na ścianę, będzie pokój dziecięcy z sypialnią połączony naszą ;)
Przeszłam na kartę w końcu w Play, super oferta, a telefon i tak kupiłam oddzielnie ;)
Za tydzień będą mebelki w końcu i weźmiemy się już za urządzanie kącika młodej :D nie mogę się doczekać :D

Mała mi dzisiaj brzuch wykrzywiła :D uwieczniłam na zdjęciu hehe, bo dopiero teraz zaczęła mi się tak wypychać moja kochana <3

reklama
.

lżej na sercu nie?:d
Zdecydowanie ;)
no tak położna mówiła w tej szkole...

Ja dzisiaj padam, żeśmy trochę spędzili czasu na zakupach i załatwianiu spraw. Wydrukowaliśmy grafiki do pokoju młodej, muszę jeszcze ramki kupić i zamówić naklejki na ścianę, będzie pokój dziecięcy z sypialnią połączony naszą ;)
Przeszłam na kartę w końcu w Play, super oferta, a telefon i tak kupiłam oddzielnie ;)
Za tydzień będą mebelki w końcu i weźmiemy się już za urządzanie kącika młodej :D nie mogę się doczekać :D

Mała mi dzisiaj brzuch wykrzywiła :D uwieczniłam na zdjęciu hehe, bo dopiero teraz zaczęła mi się tak wypychać moja kochana <3
Pokaż zdjęcie :D

Do góry