reklama
aga6
Fanka BB :)
cicho ja licze od tej ktora mialam przed schudnieciem zeby sie nie dobijac:d pNic trzeba sie pózniej bedzie wziąć za siebie. Zobaczymy ile po porodzie ubędzie.
Aga 3 kg to super mało, a liczysz stracone kg? Bo Ty schudłaś na początku, a Paulinka pisała ze od tej wagi liczymy.
a tak to +8
Justyna5789
Tez tak mam. Od 3 dni nie wchodzilam na wagę bo boje się ze będzie +11 ale jutro rano wejde to dam znać, bo po całym dniu to wole nie ryzykowaćSpoko ja mam ok 10 kg, niby tyle powinno być, ale mnie to przeraża:/
Justyna5789
Tez tak liczęcicho ja licze od tej ktora mialam przed schudnieciem zeby sie nie dobijac:d p
a tak to +8
aga6
.
lżej na sercu nie?:dTez tak liczę
no tak położna mówiła w tej szkole...Nic trzeba sie pózniej bedzie wziąć za siebie. Zobaczymy ile po porodzie ubędzie.
Aga 3 kg to super mało, a liczysz stracone kg? Bo Ty schudłaś na początku, a Paulinka pisała ze od tej wagi liczymy.
Ja dzisiaj padam, żeśmy trochę spędzili czasu na zakupach i załatwianiu spraw. Wydrukowaliśmy grafiki do pokoju młodej, muszę jeszcze ramki kupić i zamówić naklejki na ścianę, będzie pokój dziecięcy z sypialnią połączony naszą
Przeszłam na kartę w końcu w Play, super oferta, a telefon i tak kupiłam oddzielnie
Za tydzień będą mebelki w końcu i weźmiemy się już za urządzanie kącika młodej nie mogę się doczekać
Mała mi dzisiaj brzuch wykrzywiła uwieczniłam na zdjęciu hehe, bo dopiero teraz zaczęła mi się tak wypychać moja kochana <3
reklama
Justyna5789
Zdecydowanie.
lżej na sercu nie?:d
Pokaż zdjęcieno tak położna mówiła w tej szkole...
Ja dzisiaj padam, żeśmy trochę spędzili czasu na zakupach i załatwianiu spraw. Wydrukowaliśmy grafiki do pokoju młodej, muszę jeszcze ramki kupić i zamówić naklejki na ścianę, będzie pokój dziecięcy z sypialnią połączony naszą
Przeszłam na kartę w końcu w Play, super oferta, a telefon i tak kupiłam oddzielnie
Za tydzień będą mebelki w końcu i weźmiemy się już za urządzanie kącika młodej nie mogę się doczekać
Mała mi dzisiaj brzuch wykrzywiła uwieczniłam na zdjęciu hehe, bo dopiero teraz zaczęła mi się tak wypychać moja kochana <3