nie jeszcze czekamy na wózek i meble, jakieś kocyki, ochraniacz do łóżeczka, cała wyprawka z apetyki nie zamówiona, laktator, aspirator do noska, wanienka, przewijak... smoczki, butelki, trochę jeszcze tego jest hehe no i ciuszki na % poświątecznych chcę jeszcze kupićno tak paulyna masz racje my jeszcze nic a nic nie mamy to moze dlatego tak pomyslalam o tym prezencie chyba kupie i bedziee to pierwsza kupiona rzecz
a Wy juz macie cala wyprawke?
reklama
aga6
Fanka BB :)
łojej... nadrobiłam Was ale przyznaje sie ze nie mam siły żeby odpisywać.. od 8 do 20 krazyłam między urzędami a marketami budowlanymi.. ale na szczęście udało siè wszystko kupić i Pan od płytek zaczyna.. jutro :d czyli jeszcze szybciej niz ekipa ktora miala robic to w pierwszej wersji
z racji tego ze jezdzilismy caly dzien troche glodowalam dopadlam kabanosy drobiowe i zagryzłam McFlurrym z lionem i mnie żołądek rozbolał ;/ jutro samo zdrowe papu i odpoczywam caly dzien !
z racji tego ze jezdzilismy caly dzien troche glodowalam dopadlam kabanosy drobiowe i zagryzłam McFlurrym z lionem i mnie żołądek rozbolał ;/ jutro samo zdrowe papu i odpoczywam caly dzien !
kama8-)
Zaangażowana w BB
Ale narobiłaś mi smaka na lody z Maka [emoji509]łojej... nadrobiłam Was ale przyznaje sie ze nie mam siły żeby odpisywać.. od 8 do 20 krazyłam między urzędami a marketami budowlanymi.. ale na szczęście udało siè wszystko kupić i Pan od płytek zaczyna.. jutro :d czyli jeszcze szybciej niz ekipa ktora miala robic to w pierwszej wersji
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
czarrownica
Fanka BB :)
Ja to z wyprawka jestem daleko za murzynami. Ale termin koniec marca mam więc jeszcze trochę czasu. Kupione mam ubranka w jakiejś części, upatrzone łóżeczko turystyczne i wozek. Z apteki jeszcze sama nie wiem co będę potrzebować, będę w styczniu dopytywac bo ja kompletnie ciemna jestem w tym co dla takiego maluszka potrzebne.
girlwhoknowsbetter
Początkująca w BB
to bedziemy paulynko razem ciuszki obczajac ahjuz nie moge sie doczekac, mam liste od kolezanki co trzeba na wyprawke, jej sie przydala
girlwhoknowsbetter
Początkująca w BB
dobrej nocki dziewczyny:*
to już nie wiele! ja pewnie jeszcze coś, ale zwyczajnie nie pamiętamMi została apteka, smoczki i butelki no i papmpersy
ja w gemini robię zamówienie, bo dobre ceny mają, zalogowałam się tam i wrzucam jak mi się coś przypomni do koszyka i to się z automatu zapisuje (tylko trzeba być zalogowanym)Ja to z wyprawka jestem daleko za murzynami. Ale termin koniec marca mam więc jeszcze trochę czasu. Kupione mam ubranka w jakiejś części, upatrzone łóżeczko turystyczne i wozek. Z apteki jeszcze sama nie wiem co będę potrzebować, będę w styczniu dopytywac bo ja kompletnie ciemna jestem w tym co dla takiego maluszka potrzebne.
no ciuszki to przyjemna rzecz <3 a wózek i mebelki macie wybrane?to bedziemy paulynko razem ciuszki obczajac ahjuz nie moge sie doczekac, mam liste od kolezanki co trzeba na wyprawke, jej sie przydala
wszystkozajete
Moderatorka
Aga teraz podobny żywot do mnie wiedziesz - między sklepami budowlanymi, meblowymi, nowym a starym lokum i podpisywaniem umów wszelkiej maści Ja dziś do 17 w locie.
Z wyprawki nadal nie mam nic poza zamówionymi meblami.
Z wyprawki nadal nie mam nic poza zamówionymi meblami.
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Ja z wyprawki mam tyle co po synku.
Resztę po nowym roku zacznę kompletowac. W ktorys dzień siade, spisze co mi potrzeba i powoli się wezmę za zakupy. Termin mam na 27 marca dopiero wiec luz
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Resztę po nowym roku zacznę kompletowac. W ktorys dzień siade, spisze co mi potrzeba i powoli się wezmę za zakupy. Termin mam na 27 marca dopiero wiec luz
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom