reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

no tak paulyna masz racje :) my jeszcze nic a nic nie mamy to moze dlatego tak pomyslalam o tym prezencie ;) chyba kupie i bedziee to pierwsza kupiona rzecz;)
a Wy juz macie cala wyprawke?
nie jeszcze czekamy na wózek i meble, jakieś kocyki, ochraniacz do łóżeczka, cała wyprawka z apetyki nie zamówiona, laktator, aspirator do noska, wanienka, przewijak... smoczki, butelki, trochę jeszcze tego jest hehe :D no i ciuszki na % poświątecznych chcę jeszcze kupić :)

reklama
łojej... nadrobiłam Was ale przyznaje sie ze nie mam siły żeby odpisywać.. od 8 do 20 krazyłam między urzędami a marketami budowlanymi.. ale na szczęście udało siè wszystko kupić i Pan od płytek zaczyna.. jutro :d czyli jeszcze szybciej niz ekipa ktora miala robic to w pierwszej wersji

z racji tego ze jezdzilismy caly dzien troche glodowalam :( dopadlam kabanosy drobiowe i zagryzłam McFlurrym z lionem i mnie żołądek rozbolał ;/ jutro samo zdrowe papu i odpoczywam caly dzien !:p

łojej... nadrobiłam Was ale przyznaje sie ze nie mam siły żeby odpisywać.. od 8 do 20 krazyłam między urzędami a marketami budowlanymi.. ale na szczęście udało siè wszystko kupić i Pan od płytek zaczyna.. jutro :d czyli jeszcze szybciej niz ekipa ktora miala robic to w pierwszej wersji

z racji tego ze jezdzilismy caly dzien troche glodowalam :( dopadlam kabanosy drobiowe i zagryzłam McFlurrym z lionem i mnie żołądek rozbolał ;/ jutro samo zdrowe papu i odpoczywam caly dzien !:p
Ale narobiłaś mi smaka na lody z Maka [emoji509]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to z wyprawka jestem daleko za murzynami. Ale termin koniec marca mam więc jeszcze trochę czasu. Kupione mam ubranka w jakiejś części, upatrzone łóżeczko turystyczne i wozek. Z apteki jeszcze sama nie wiem co będę potrzebować, będę w styczniu dopytywac bo ja kompletnie ciemna jestem w tym co dla takiego maluszka potrzebne.

Mi została apteka, smoczki i butelki no i papmpersy;)
to już nie wiele! ja pewnie jeszcze coś, ale zwyczajnie nie pamiętam :D

Ja to z wyprawka jestem daleko za murzynami. Ale termin koniec marca mam więc jeszcze trochę czasu. Kupione mam ubranka w jakiejś części, upatrzone łóżeczko turystyczne i wozek. Z apteki jeszcze sama nie wiem co będę potrzebować, będę w styczniu dopytywac bo ja kompletnie ciemna jestem w tym co dla takiego maluszka potrzebne.
ja w gemini robię zamówienie, bo dobre ceny mają, zalogowałam się tam i wrzucam jak mi się coś przypomni do koszyka i to się z automatu zapisuje (tylko trzeba być zalogowanym)

to bedziemy paulynko razem ciuszki obczajac :D ahjuz nie moge sie doczekac, mam liste od kolezanki co trzeba na wyprawke, jej sie przydala ;)
no ciuszki to przyjemna rzecz <3 a wózek i mebelki macie wybrane? :)

Aga teraz podobny żywot do mnie wiedziesz - między sklepami budowlanymi, meblowymi, nowym a starym lokum i podpisywaniem umów wszelkiej maści ;) Ja dziś do 17 w locie.

Z wyprawki nadal nie mam nic poza zamówionymi meblami.

reklama
Ja z wyprawki mam tyle co po synku.
Resztę po nowym roku zacznę kompletowac. W ktorys dzień siade, spisze co mi potrzeba i powoli się wezmę za zakupy. Termin mam na 27 marca dopiero wiec luz :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry