reklama
ewciiik
Fanka BB :)
Link do: Domowe sposoby na ból ucha - strona 1 z 6
Tu masz kilka moze sie przyda coś.
kunalesna
Dziekuje :*Link do: Domowe sposoby na ból ucha - strona 1 z 6
agnieszkaala
Od tygodnia boli mnie ucho :/ krople od rodzinnej gowno pomagaja moze ginowi dzis powiem to cos mi przepisze ...nawet polozyc sie na prawej stronie nie dam rady taki bol
Powodzenia na wizycie!
Ja na bol ucha polecam sok z źyworòdki. Mój m ma ciągle nawracajace bóle uszu i 2 razy zapuścił sok i przechodzi.
kunalesna
Juz po wizycie jagodka cala i zdrowa odwrocona glowa do dolu przybrala na wage i ma 1100 wiec w normie.
Za to ja jak co miesiac wrzucilam na wage 2͵5 kg. Ciaze w tym tempie tyjac zakoncze na 75 i tragedii nie bedzie wyniki dobre i gkukoza , morfologia,krew ,same dobre wiesci.
A ten sok z zyworodki napewno kupie jak pomaga na uszy
Za to ja jak co miesiac wrzucilam na wage 2͵5 kg. Ciaze w tym tempie tyjac zakoncze na 75 i tragedii nie bedzie wyniki dobre i gkukoza , morfologia,krew ,same dobre wiesci.
dobre wieści my jutro wizytujemy który masz tc?Juz po wizycie jagodka cala i zdrowa odwrocona glowa do dolu przybrala na wage i ma 1100 wiec w normie.
u mnie na wadze przez ten miesiąc też chyba 2,5 na plus hihi
girlwhoknowsbetter
Początkująca w BB
Nie znamy płci bo strasznie sie wierci Najpierw gin powiedzial ze chyba dziewczynka, ale potem mu cos migdnelo, ale nie chcial nic na pewno powiedziec.
Jutro mam wizyte to moze sie dowiem
Jutro mam wizyte to moze sie dowiem
Hej oczywiście ze możesz
Skąd jesteś? Czemu jeszcze płci nie znasz? Nie chcecie? Czy sie odwraca?
girlwhoknowsbetter
Początkująca w BB
A jestem z okolic Słubic O ciąże staraliśmy się rok, długo miałam problem z prolaktyna za wysoka ale brałam bromergon (fuj) i sie unormowalo i wtedy zaskoczylo
reklama
girlwhoknowsbetter
Początkująca w BB
Od poniedzialku ide na zwolnienie (w koncu ) i mam zamiar buszowac po slepach, powoli sie zagladac za wyprawka, z tym ze no problem jak nie znam tej plci bo tylko uniwersalne rzeczy moge kupowac A Wy jestescie wszystkie w pierwszej ciazy? Moja pierwsza i sie troche boje porodu ale staram sie o tym jeszcze nie myslec