reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Od poniedzialku ide na zwolnienie (w koncu :D:D:D:D) i mam zamiar buszowac po slepach, powoli sie zagladac za wyprawka, z tym ze no problem jak nie znam tej plci bo tylko uniwersalne rzeczy moge kupowac ;) A Wy jestescie wszystkie w pierwszej ciazy? Moja pierwsza i sie troche boje porodu ale staram sie o tym jeszcze nie myslec :)
tutaj część w pierwszej część w drugiej/trzeciej ;)
ja w pierwszej i porodu tez sie mega boje :o
a w którym Ty tygodniu?
ja na zwolnienie poszłam od razu jak się pojawiło serduszko na usg, i całe szczęście bo komplikacje małe mi się porobiły ale na szczęście jest już ok ;)
witamy raz jeszcze na naszym pokładzie ;)

reklama
Juz po wizycie :) jagodka cala i zdrowa odwrocona glowa do dolu przybrala na wage i ma 1100 :) wiec w normie.
Za to ja jak co miesiac wrzucilam na wage 2͵5 kg. Ciaze w tym tempie tyjac zakoncze na 75 i tragedii nie bedzie :D wyniki dobre i gkukoza , morfologia,krew ,same dobre wiesci.

A ten sok z zyworodki napewno kupie jak pomaga na uszy :D

Super że wszystko Ok! Ta zyworodke to też na ppryszcze dobra, na bol gardła, oparzenia.

Na pewno damy rade :D My chcemy poród rodzinny, oby wszystko sie udalo :)
Ja jestem w 25 tc ;)
to podobnie, my jutro 26 równo zaczynamy
ja pracuje jako fizjoterapeutka z osobami starszymi i z racji wykonywanych zabiegów fizykalnych + dźwiganie osób starszych wolałam iść szybko na zwoleniene, 1,5 miesiąca tak ostrożnie wszystko, koleżanka mi już zabiegów nie pozwalała robić
stres najgorszy, u mnie też bardzo stresowo :( ciesz się teraz wolnym!
My też poród rodzinny byśmy chcieli, w poniedziałek zaczynamy szkołę rodzenia, mam nadzieje, że będzie fajna zabawa :D

A jestem z okolic Słubic :) O ciąże staraliśmy się rok, długo miałam problem z prolaktyna za wysoka ale brałam bromergon (fuj) i sie unormowalo i wtedy zaskoczylo :)

Witaj! Ja też mam termin na 22 marca. A na zwolnienie też dopiero poszłam w grudniu. To moja 3 ciąża. U Nas dziewczynka będzie.
Ja bromergan bralam na zanik laktacji i mdlalam przez ten lek.koszmar.

reklama
takdokladnie, ja tez mdlalam na poczatku ;/ a jeszcze mi lekarz kazal wziac 1 na wieczor no i wzielam, nic nie wiedzialam jak to dziala, w nocy horror, dopiero rano sie dowiedzialam u rodzinnego zeby zaczac od cwiartki i stopniowo zwiekszac
Witaj! Ja też mam termin na 22 marca. A na zwolnienie też dopiero poszłam w grudniu. To moja 3 ciąża. U Nas dziewczynka będzie.
Ja bromergan bralam na zanik laktacji i mdlalam przez ten lek.koszmar.

Do góry