odpoczywajcie :* no emocji nie da się poskromić w takich momentachJakaś kiepska passa nas dopadła, z maluszkiem chyba Oki, cały dzień szalał więc nigdzie niejezdzilismy spisalismy oświadczenie i ja chciałam szybko do domu bo się poryczalam I wogole. Teraz leżę odpoczywam, i czekam aż maluszek się obudzi i da znać ze wszystko Oki. Mąż w pracy a ja sama, stwierdzilam ze jak coś się będzie działo to będę dzwonić po tatę i jechać na IP. Dużo straszu było i nerwów więc teraz próbuje się wyciszyć
reklama
Jolka112
Fanka BB :)
Czarownica współczuję eh co ci tirowcy mają !! Przeżyłam pare lat temu to samo, jechałam do pracy i tir sobie we mnie skręcił spychając mnie z ulicy na chodnik :/ cały bok mi skasował skur...:/
Jeszcze na dokładkę ktoś ci w tyłek wjechał ehhh to faktycznie za wiele !! Masz rację, odpoczywaj w domu i niczym się już nie stresuj ! Buziaki
Jeszcze na dokładkę ktoś ci w tyłek wjechał ehhh to faktycznie za wiele !! Masz rację, odpoczywaj w domu i niczym się już nie stresuj ! Buziaki
agnieszkaala
Paulyna śliczne te ubranka. A najpiękniejsza to spódniczka z opaską.
Czarownica ale mialas przeżyć! Trzymaj się i odpoczywaj teraz już i nie myśl o złych przeżyciach!
Ja dzisiaj na glukoze byłam. Nie było źle. Szybko czas mi zleciał a wypić też się dało. Dodałam cytrynę i smignelam za jednym zamachem.
Kurde ja mam problem ze spaniem. Padam. W dzień ledwo funkcjonuje a w nocy nie mogę zasnąć. Jak zasnę to po godzinie się budzę i znowu kilka godzin nie mogę zasnąć. Dzisiaj do 1.30 nie spałam. Jak mi się udało to obudziłam się 2.40 a potem już nawet nie patrzyłam na zegarek. Porażka.
Ja mam kilka ubrań, rożek i tyle. Wyprawkę zacznę od stycznia.
Czarownica ale mialas przeżyć! Trzymaj się i odpoczywaj teraz już i nie myśl o złych przeżyciach!
Ja dzisiaj na glukoze byłam. Nie było źle. Szybko czas mi zleciał a wypić też się dało. Dodałam cytrynę i smignelam za jednym zamachem.
Kurde ja mam problem ze spaniem. Padam. W dzień ledwo funkcjonuje a w nocy nie mogę zasnąć. Jak zasnę to po godzinie się budzę i znowu kilka godzin nie mogę zasnąć. Dzisiaj do 1.30 nie spałam. Jak mi się udało to obudziłam się 2.40 a potem już nawet nie patrzyłam na zegarek. Porażka.
dziękujęPaulyna śliczne te ubranka. A najpiękniejsza to spódniczka z opaską.
fajnie, że masz już za sobą ja idę w sobotę, wezmę ze sobą cytrynę, ale nie wiem czy mi pozwolą, bo różnie to bywa...Ja dzisiaj na glukoze byłam. Nie było źle. Szybko czas mi zleciał a wypić też się dało. Dodałam cytrynę i smignelam za jednym zamachem.
Ja spałam do od 12 do 3... potem już czuwanie do 6:30 potem przysnęłam chyba do 8:30... pogoda smętna...
aga6
ja cos spac nie mogedziękuję
fajnie, że masz już za sobą ja idę w sobotę, wezmę ze sobą cytrynę, ale nie wiem czy mi pozwolą, bo różnie to bywa...
Ja spałam do od 12 do 3... potem już czuwanie do 6:30 potem przysnęłam chyba do 8:30... pogoda smętna...
zanim usne to 1 w nocy, mala budzi mnie przeciaganiem i kopniakami kolo 4:30/5 i tak leze do 7/8 i usnac nie moge.. pozniej nieprzytomna caly dzien.. mimo ze padnieta to i tak w dzien nie udaje mi sie zasnac.. grr
a na glukoze ide w poniedzialek.. az sie boje
girlwhoknowsbetter
Początkująca w BB
hej dziewczyny! mogę się dołączyć? Mam termin na 22 marca Czuję sie bardzo dobrze, wszystko idzie ok, ale fasolka ruchliwa, płci jeszcze nie znamy
reklama
Kamylcia
Ja tez tak mam że spaniem.. staram się chodzić spać jak najpóźniej a i tak w nocy budzę się właśnie około 2 później 4 a o 5 mój M wstaje i znowu się budzę masakra przed ciążą to by wojna mnie nie obudziła taki milam sen..Paulyna śliczne te ubranka. A najpiękniejsza to spódniczka z opaską.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom