reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
U mnie też sypie :) a ja zabrałam się za malowanie mebli. Dostaliśmy w spadku od rodzicow kilka regałów i wymyśliłam ze przemaluje je na biało :) i próbuje namówić męża zebysmy dziś pojechali kupić choinkę. Chyba ten śnieg zaszczepil we mnie świąteczny nastrój

No cos bede musiala pokombinowac. moze szwagier nas autem poratuje ;)

Kurde, przespalam sie chwile a jak sie obudzilam to zalana potem i jakas roztrzesiona.. temperatury nie mam ale czuje sie jak z waty cala :/

Ostatnia edycja:
U nas choinka od niedzieli :) Ja lubię święta, ale nie lubię stresu jaki towarzyszy przed hehe :p Niestety w tym roku spędzam święta u teściów, więc będą inne i będę tęsknić za moją rodzinką ;)
U mnie pada deszcz od rana paskudna pogoda. Ja byłam na poczcie i w Tesco znowu kupiłam pare rzeczy na wyprzedaży dla małej :)

reklama
U nas choinka od niedzieli :) Ja lubię święta, ale nie lubię stresu jaki towarzyszy przed hehe :p Niestety w tym roku spędzam święta u teściów, więc będą inne i będę tęsknić za moją rodzinką ;)
U mnie pada deszcz od rana paskudna pogoda. Ja byłam na poczcie i w Tesco znowu kupiłam pare rzeczy na wyprzedaży dla małej :)
Ja odkad skonczylam naście lat i zobaczyłam jak moja rodzinka jest sztuczna i jakie piekne usmiechy robi w twarz a za plecami by z checia zadzgala przestalam lubic :p
Jeszcze troche i sama zrobie swieta tylko dla rodzicow i naszych braci (mojego i męża) i moze znowu uwierze w magię świąt ;)
I moze w swieta 2018 jak Amelka bedzie miala ponad 1,5 roku i bedzie cieszyla sie z choinki i prezentoq to moze mi sie odwidzi :p

Do góry