reklama
magdaryska
Zaciekawiona BB
U mnie też sypie a ja zabrałam się za malowanie mebli. Dostaliśmy w spadku od rodzicow kilka regałów i wymyśliłam ze przemaluje je na biało i próbuje namówić męża zebysmy dziś pojechali kupić choinkę. Chyba ten śnieg zaszczepil we mnie świąteczny nastrój
MangoWawa
Fanka BB :)
Niby znalazlam ale bez transportu na plecach jej nie przeniose :d
Ona bardzo lekka jest, moj tata w pracy ma busa i sami przywiezlismy wszystko, ona do sakochodu kombi tez powinna wejsc, nie masz kogos z kim mozna jechac?
Jolka112
Może zjedz cośNo cos bede musiala pokombinowac. moze szfagier nas autem poratuje
Kurde, przespalam sie chwile a jak sie obudzilam to zalana potem i jakas roztrzesiona.. temperatury nie mam ale czuje sie jak z waty cala :/
U nas choinka od niedzieli Ja lubię święta, ale nie lubię stresu jaki towarzyszy przed hehe Niestety w tym roku spędzam święta u teściów, więc będą inne i będę tęsknić za moją rodzinką
U mnie pada deszcz od rana paskudna pogoda. Ja byłam na poczcie i w Tesco znowu kupiłam pare rzeczy na wyprzedaży dla małej
U mnie pada deszcz od rana paskudna pogoda. Ja byłam na poczcie i w Tesco znowu kupiłam pare rzeczy na wyprzedaży dla małej
reklama
aga6
Ja odkad skonczylam naście lat i zobaczyłam jak moja rodzinka jest sztuczna i jakie piekne usmiechy robi w twarz a za plecami by z checia zadzgala przestalam lubicU nas choinka od niedzieli Ja lubię święta, ale nie lubię stresu jaki towarzyszy przed hehe Niestety w tym roku spędzam święta u teściów, więc będą inne i będę tęsknić za moją rodzinką
Jeszcze troche i sama zrobie swieta tylko dla rodzicow i naszych braci (mojego i męża) i moze znowu uwierze w magię świąt
I moze w swieta 2018 jak Amelka bedzie miala ponad 1,5 roku i bedzie cieszyla sie z choinki i prezentoq to moze mi sie odwidzi