reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

O kurcze... do cery trądzikowej jeszcze olej marula jest dobry... ale u nas to hormony i ja nie wiem czy cokolwiek da rade :(
U mnie teraz co jakiś czas coś pojedynczego wyskoczy ale kupilam całkiem inne kremy nkz.te które stosowałam dotychczas i nastąpiła ogromna poprawa.

Z tego co kiedyś czytałam tej wcierke Jantar nie powinno sie uzywac w ciąży - tez ja mam i musiałam odstawic...
Ja tez chciałam iść przed świętami do fryzjera na platynowy blond ale ja robie z Olaplex zawsze i nie ma katastrofy pp tym, jednak chroni włosy. Tylko u mnie farbowanie z Olaplex jest dość drogie i tak się zastanawiam i sama nie wiem...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie umyslilam ze do porodu nie obetne i nie ufarbuje bede miala gigant odrost ale po tej akcji juz mi przeszlo cisnienie na platyne ktora mialam od kilku lat. W ciazy wlosy zareagowaly tragicznie na rozjasniacz a przy mojej dlugosci rozjasniacz i farba szly raz w miesiacu a to i daje po kieszeni i jak widac u mnie po wlosach :D

reklama
Ja juz 2 razy robiłam blond tylko w domu farba bez amoniaku. I w sumie nic im nie było.
Teraz chciałam tez kupić Garnier olia rozjaśniacz indontrgo Olaplex ale... chyba się umowie na przyszły tydzień do fryzjera jednak.
I nie wiem czy zrobię całe włosy czy coś w rodzaju sombre żeby dłużej w miarę wyglądało.
Z ciekawości ile u Ciebie kosztuje farbowanie? U mnie za całość jakieś 250 zł o_O

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry i powodzenia na wizytach!

Nie było mnie kilka dni i nie wiem jak was nadrobię.
Ze starszakiem byłam w szpitalu na wycinaniu migdała. Wszystko poszło ok całe szczęście.
Teraz się musze skupić trochę na sobie i Jasiu bo przez ostatnie dni tych nerwów i zamieszania Najmłodszy bardzo mało się ruszał. Odespaliśmy wreszcie to wszystko. Spałam dziś prawie 11 godzin. Byłam tak padnięta, że nawet ani razu nie wstałam na siku! Apetyt mi wrócił też po tym wszystkim. Więc wychodzimy na prostą.

Czesc Wam :)
Miłego dnia wszystkim i powodzenia na wizytach ;*
Ja zaraz robie sobie inke z mlekiem kokosowym i miodem a do tego jajeczniczke, pozniej zatopię się w świecie seriali, zrobię obiadek i jade do leroy merlin wybrac plytki i panele :)
No i szukam wanny.. na juz. rozmiar 160x75 lub 160x80..
Wszedzie na zamowienie z dostawa po nowym roku :( a do nowego roku to ja chce miec skonczona łazienke :p

To jest ciężki czas na remont bo wszyscy chcą na swieta:/ poszukaj w jakiś prywatnych sklepach pewnie drożej bedzie, ale moze sie uda:) kciuki trzymam żeby sie udało.

Albo popytaj znajomych - może ktoś ma dostawczaka/przyczepkę albo firmy transportowej poszukaj - na olx chyba się też przewozy ogłaszają. Ciężko kupić wyposażenie łazienki i meble od ręki :/
No wiem ze ciezko.. tylko z tą wanną mi sie spieszy :p no ale nic, jak nie znajde to ruszymy z tym po nowym roku :p

reklama
Cześć dziewczyny :* Co za dzień...śpiący :/ tez nie macie dzisiaj mocy?

Wstałam o 6.30 ale koło 10 znów się położyłam bo się nie dało...

Do góry