reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Kunalesna i co jak taki niski?

Bo mam skierowania albo od Endo albo od swojego gin. Moj gin wysyla mnie do lab kolo mojego domu obok odrazu a endo do jakiegokolwiek ktory ma podpisana umowę z luxmedem a ten nie ma akurat.

Toxo nie robiłam w sob bo mialam na niej mocz tez a dostalam nowe skierowanie na to wiec pojde jakos z nowym w tym tyg bo tak gin kazal. Tamto dostałam dodatkowo ze wzg na atak nocny.mocz ok...próby watrobowe ok..zoltaczki brak..no to nie wiem co to bylo...i trzymalo kilka dni...

Teraz czekam ba P cos robi na kolacje. Ciekawe co bo jak zwykle nie powie.

reklama
Kunalesna i co jak taki niski?

Bo mam skierowania albo od Endo albo od swojego gin. Moj gin wysyla mnie do lab kolo mojego domu obok odrazu a endo do jakiegokolwiek ktory ma podpisana umowę z luxmedem a ten nie ma akurat.

Toxo nie robiłam w sob bo mialam na niej mocz tez a dostalam nowe skierowanie na to wiec pojde jakos z nowym w tym tyg bo tak gin kazal. Tamto dostałam dodatkowo ze wzg na atak nocny.mocz ok...próby watrobowe ok..zoltaczki brak..no to nie wiem co to bylo...i trzymalo kilka dni...

Teraz czekam ba P cos robi na kolacje. Ciekawe co bo jak zwykle nie powie.
Dowiem sie 15 tego na wizycie co z tym fantem od pielegniarki uslyszalam ze lepiej za niski niz za wysoki . Poprostu jesc regularnie. Faktycznie jesli omine posilek to mnie rzuca doslownie

Mama mnie też zaciekawiło czemu kilka razy chodzisz na badania. Ja zawsze robię za jednym zamachem wszystkie.
Jolka super że wszystko ok.
Kunalesna ja też mam problem z pryszczami ale odkąd smaruje pryszcze olejkiem rycynowym jest o wiele lepiej.
Mysle ze na moje zmutowane pryszcze taki olejek sam nie da rady ale jesli lipozel mi nie pomoze to i olejku sie chwyce

Jola a Ty już wiesz kogo masz w brzuszku?
Ja już nie chce narzekać na swoją cerę bo marudziłam, ze już gorzej być nie moze-a jednak;)

Ja w sobote bylam na badaniach krwi i moczu i ide zaraz odebrac wyniki...dzisiaj krzywa i tsh i ft4 i mam taka bidna zyle juz...a jeszcze w tym tygodniu mam.morfologie mocz i toxo..

Dzisiaj mialam.cmm chodzony dzien. Od7-po12lazilam z po badanich w sumie bo zalatwialam papiery do sprzedaży mieszkania i wypowiadalam umowy tv np. Malo chodzenia by bylo ale oczywiscie odsylali mnie z miejsca na miejsce bo sama nie wiedzialy gdzie zaswiadczenie do dzialek mi dadza... do odbioru bedzie najponiej za 7dni.

Kulka lepiej sie sprawdzic faktycznie

No worek nieprzyjemny hehe. A jaka kupiłaś? Ja jutro wyniki krzywej bede miala bo dzisiaj juz mi sie nie chce jechac
taka zwykla 75g :p

Kunalesna a długa przerwę od posiłku poprzedniego dnia miałaś? 30 to mega nisko!

Mama_NS przecież mając pakiet badania z karty ciąży za free w LuxMedzie możesz robić, nawet jak nie od ich lekarza skierowanie. Szkoda żył ;)

Kunalesna a długa przerwę od posiłku poprzedniego dnia miałaś? 30 to mega nisko!

Mama_NS przecież mając pakiet badania z karty ciąży za free w LuxMedzie możesz robić, nawet jak nie od ich lekarza skierowanie. Szkoda żył ;)
Ostatni to o 23:00 ... no cuz lubie pozno zjesc innaczej budzi mnie glod a spac tez jest super :) wiec to raczej nie kwestia dlugosci miedzy ostatnim posilkiem a badaniem. Tez mi sie wydaje ze 30 to nisko ale pigula tak na chlodno do tego podeszla. Zobacze co bedzie mial gin do powiedzenia.

reklama
Do góry