reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja dentyste mam za soba ♡
Jeden powazniejszy ząbek do zrobienia był, w drugim mala dziurka z ktora moge poczekac juz i po porodzie zrobic ale kontrola jeszcze w styczniu tak awaryjnie ;)
dentyste mam 5 stycznia ... multum drobnych dziurek do zrobienia. Podziekowac moge kwasowi zoladkowemu ... :/

reklama
MamaNS a czemu wszystkich badań naraz Ci nie robią? Pózniej biedna pokluta chodzisz:/
Paulyna spokojnie glukoza do przeżycia. Ja walnęła ze mąż nie wiedział kiedy nie ma;)
Ja sie tego dentysty boje jak nie wiem:/

MamaNS a czemu wszystkich badań naraz Ci nie robią? Pózniej biedna pokluta chodzisz:/
Paulyna spokojnie glukoza do przeżycia. Ja walnęła ze mąż nie wiedział kiedy nie ma;)
Ja sie tego dentysty boje jak nie wiem:/
Bedzie dobrze dentysta sam w sobie nic strasznego jak juz usiadziesz na fotel to z gorki :)

Aha jak głodu to rozumiem;) ja przed ciąża wogole słodyczy nie jadłam, a w ciąży sie rozsmakowalam i trochę sie tym badaniem martwiłam, ale spoko. Ja sie najbardziej obawiałam nudy między tymi pobraniami krwi!

Aha jak głodu to rozumiem;) ja przed ciąża wogole słodyczy nie jadłam, a w ciąży sie rozsmakowalam i trochę sie tym badaniem martwiłam, ale spoko. Ja sie najbardziej obawiałam nudy między tymi pobraniami krwi!

Ewciiik mam to samo, nic słodkiego nie jadłam nawet mi się nie chciało, nie ciągnęło, a teraz codziennie ciasteczka -_- My już po usg, wszystko w porzo :-)

Oficjalnie stwierdzam iz moj ukochany effaclar duo przestal dzialac :( i pryszcze wrocily. W tydzien moje czolo usiane jest minami nie czekajcie to sa wulkany !!a broda zaskornikami :( polecono mi hascoderm lipozel i licze na cud :(

Podklad nawet najlepszy na takim ryjku oparsklym nie wyglada dobrze i czuje sie jak bazyliszek.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry