reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
My w tym roku Mikołaja dzieciom braci męża nie robimy bo co roku robiliśmy i kasy dużo wydawalismy a w tym roku koniec bo mamy inne wydatki. Zresztą męża chrzesnica tylko wymagała prezentu co roku coraz to drozszego a ani dziękuję ani nie pogada, dzikus taki rozpieszczony. Zresztą my co roku się staralismy żeby wszystkim dogodzić a mogę się założyć ze jak mały się pojawi to nikt mu Mikołaja niezrobi. Bo oni wiecznie płaczą że pieniędzy nie maja. Nawet teściowa ostatnio mówi że w tym roku to na Mikołaja wnukom da, ale w przyszłym to niewie bo skąd ona weźmie jak się jeszcze troje pojawi... nielubie takiego gadania wrrr... tylko narzekaja...

Heh...to rodziny normalnie nie maja playa w domu a w.szlachtnej zbieraja gry do tego? To ladnie...no ludzie niektórzy wykorzystuja i nie da sie ukryc. U mnie szwagierka zbierala dla babci z wnuczka w tamtym roku no to podstawowe rzeczy i ktos im wegiel kupił jeszcze zeby cala zime mialy czym palic.
U siostry chór sprawdza dana rodzinę i dlatego kupuje z nią bo wiem gdzie to idzie:)
Moja mama opowiadała ze rok temu jedna rodzina z jej szkoły dostała szlachetna paczkę, a tam czysta patologia,alkohol,niebieska karta, a wystarczyło by zrobić badanie środowiskowe ; ( bo czasem ci co naprawdę nie mają to się nie zgłoszą bo im wstyd

Wg niej powinnam młodej dawac kase bo jak nie kasa to jestem zla ciocia..a no i nie mozna mowic o niej mloda bo ona mloda nie jest tylko mala hehe[emoji23]

Jak się czujesz po glukozie;)
bardzo dobrze się czułam i czuję
wcześniej z dziećmi piłam taką z dodatkiem cytryny
teraz bez i też do przyjęcia
myk jest tylko taki żeby wypić duszkiem żeby nie poczuć smaku
Dziewczyny kręciło wam się w głowie po glukozie?
ani razu a trzy razy już badałam

U mnie w rodzinie całe szczęście na Mikołaja robi się prezenty tylko dzieciom. I całe szczęście bo i taniej i mniej zachodu. Przecież za chwilę święta i kolejne prezenty.

Dziewczyny kręciło wam się w głowie po glukozie?
Tak i to bardzo. Po samym badaniu miałam nawet problemy z chodzeniem, bo tak mi się kręciło.
myk jest tylko taki żeby wypić duszkiem żeby nie poczuć smaku
U mnie to się średnio sprawdziło. Jak szybko wypiłam, tak szybko miałam ochotę tego się pozbyć z żołądka, ale była wtedy ze mną pielęgniarka i powiedziała, że lepiej przetrwać ten kryzys, bo potem trzeba będzie powtórzyć badanie i pić na nowo.

Tak i to bardzo. Po samym badaniu miałam nawet problemy z chodzeniem, bo tak mi się kręciło.
U mnie to się średnio sprawdziło. Jak szybko wypiłam, tak szybko miałam ochotę tego się pozbyć z żołądka, ale była wtedy ze mną pielęgniarka i powiedziała, że lepiej przetrwać ten kryzys, bo potem trzeba będzie powtórzyć badanie i pić na nowo.
No ja juz leżenie zaliczyłam i musiałam po męża zadzwonić bo absolutnie nie chciały mnie puścić autem do domu...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry