reklama
czarrownica
Fanka BB :)
U mnie niema wyboru, jest jedną z przydziału z ośrodka i ma kilka wiosek do obrobienia.No polozna najlepiej mie polecona bo sie nie wiadomo na kogo trafi. Ja sobie wybralam ciotke to w ogole super jak dla mnie przynajmniej bedzie przy 1kąpieli w domu itd a jak sie cieszyla jak kopniaki slyszala u mnie hehe.
Kolezanka wybrala sobie jakas inna i byla zadowolona. Zalezy na kogo trafi dlatego dobre ze sobie wybrac mozemy.
My sie zbieramy na dzien otwaty do szpitala
wszystkozajete
Moderatorka
Ewciiik w necie na pewno można opinie o położnych konkretnych znaleźć
Dzoaśka
Pewnie że położna sa fajne i nie fajne [emoji2] ja mam koleżankę i jest fajna [emoji2]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
anik.
Mama Krzysia :)
Do mnie teraz nie przychodzi położna, dopiero po porodzieJa mam położna środowiskową do której chodzę na edukację przedporodowa. To taka skrócona szkoła rodzenia. Jest za free to chodzę a przynajmniej udziela dodatkowych informacji. Ale nie wiem czy będzie moją położna bo to zależy gdzie będę rodziła i gdzie będę mieszkała po porodzie.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
My remont c.d, synuś u moich rodziców. Koty wczoraj zrzuciły mi kwiatka, sporo dracene. Kawał złamały. Popłakałam się jak to zobaczyłam, bo kilka lat ja hodowałam
Co do mdłości to ja wczoraj przytulałam kibelek
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
czarrownica
Współczuję że was męczą jeszcze te mdłości. Mam nadzieję że mnie już niedopadna jak do tej pory jakoś przetrwalam.
kama8-)
Zaangażowana w BB
A gdzie szukać tego zamkniętego?I piszcie piszcie na zamkniet to bedziemy mogly wszystkie tam pisac i latwiej sie bedzie polamac moze
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jolka112
Ja polozna środowiskowa mam.zapisalam sie 21+0. Jest ona na nfz. Moze przyjsc do mnie do domu albo ja do niej.jak che. Po porodzie ona na kapiele dzidzia przychodzi itd.takiej do szpitala to nie.zobaczymy na kogo tafie
jestem na 30.03i zyje z mysla ze urodze sobie na urodziny hehealbo na nie wyjde z szpitala.
Mama a to jest położna z tej przychodni do której chodzisz do ginekologa? Czy z tej, gdzie jest Twój lekarz rodzinny? Jak to jest? Bo ja chodzę do gina na szpital, gdzie będę rodzić, a lekarza rodzinnego mam w innej przychodni i nie wiem gdzie pytać