reklama
aga6
Fanka BB :)
No właśnie I ma ;/A w Pruszkowie jaki mają stopień referencyjnosci? Sprawdzalas?
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
To mogę rownież prosić o dostęp? Żebym tutaj sama nie została..
Musisz wysłać prośbę o dołączenie do grupy "marcowe mamusie" i wtedy można zaakceptować.
A'gusia
W przypadku jakichkolwiek komplikacji to kiepsko.No właśnie I ma ;/
ja nie mam i nie chce mieć, w ogóle bym nie chciała, żeby ktoś tu do mnie do mieszkania przyłaziłMacie już swoją położną?
Kupiliśmy dzisiaj ręcznik w Ikei dla małej tego misia <3 i parę innych pierdółek do mieszkania. Ja trochę poszalałam kosmetykowo dla siebie, będzie domowe spa
wszystkozajete
Moderatorka
ja nie mam i nie chce mieć, w ogóle bym nie chciała, żeby ktoś tu do mnie do mieszkania przyłaził
Kupiliśmy dzisiaj ręcznik w Ikei dla małej tego misia <3 i parę innych pierdółek do mieszkania. Ja trochę poszalałam kosmetykowo dla siebie, będzie domowe spa
Akurat te wizyty po porodzie to są obowiązkowe czy chcesz czy nie z tego co wiem.
niestety takAkurat te wizyty po porodzie to są obowiązkowe czy chcesz czy nie z tego co wiem.
ale przed porodem na pewno żadnych nie chcę, dlatego żadnych dodatkowych nie wybieram położnych itp. do sąsiadki przychodziła taka z długimi, brudnymi paznokciami bleee
A'gusia
U nas przed porodem nie przychodzi, ale zaprasza mnie do gabinetu na tzw edukację przedporodowa. A po porodzie chyba 4-6 wizyt jest refundowanych przez NFZ.
no u nas nie wiem ile, ale do koleżanek max 2 razy przychodziły i mi to w zupełności wystarczyU nas przed porodem nie przychodzi, ale zaprasza mnie do gabinetu na tzw edukację przedporodowa. A po porodzie chyba 4-6 wizyt jest refundowanych przez NFZ.
reklama
czarrownica
U nas też raz czy dwa tylko przychodzi a później pielęgniarka środowiskowa.