reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Anik a jak ten remont Wam idzie? Końcówka już?
Co Ty :( dzisiaj za kuchnie się zabraliśmy. Trzeba pomalować, przykleić kamień na ścianę, przenieść meble. Potem jadalnia. Tez malowanie, najlepiej od razu kafelki zmienić. Korytarz - cegła na ścianę. Właśnie, miałam komuś zdjęcia tej cegły wrzucić zaraz to zrobię.
A potem wymiana mebli w sypialni. I w sumie to głównie weekendy na to mamy. A jutro to w ogóle musimy jechać wcześniej bo mąż ma urodziny no i dziadkowie mikołaja chcą zrobić Krzysiowi wiec na 17 się umówiliśmy. Trzeba wyjechać wiec po 15 :/

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Anik nie strasz.. mnie też to czeka tylko że łatwiej bo puste mieszkanie mamy i nie trzeba nic przestawiać i zrywać płytek.

To na korytarz

1480783244-1d1mld.jpeg

1480783255-1d1mld.jpeg

aga6 mam dom, parter, piętro i użytkowe poddasze. Całość wychodzi jakieś 200m2 powierzchni użytkowej.

My nie daliśmy rady wszystkiego na raz. Wiec teraz mam....

Anik to tą samą cegle mamy (Loft brick), tylko u mnie biała :) Glazurnik klnie niemiłosiernie układając ja - dużo babrania się jest z tym, żeby wyglądało równo.

reklama
to ją pocieszyłaś ;P

Ale za to wyglada świetnie :D ale
Przez te nierówne brzegi i szerokie odstępy faktycznie trzeba dobrze mierzyć, żeby się nie okazało, że cały rząd po skosie leci. A i mieszajcie z różnych pudelek układając bo się okazuje, że różne odcienie są w ramach jednego koloru (widoczne gołym okiem niestety) :/

Do góry