reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Anik a jak ten remont Wam idzie? Końcówka już?
Co Ty :( dzisiaj za kuchnie się zabraliśmy. Trzeba pomalować, przykleić kamień na ścianę, przenieść meble. Potem jadalnia. Tez malowanie, najlepiej od razu kafelki zmienić. Korytarz - cegła na ścianę. Właśnie, miałam komuś zdjęcia tej cegły wrzucić zaraz to zrobię.
A potem wymiana mebli w sypialni. I w sumie to głównie weekendy na to mamy. A jutro to w ogóle musimy jechać wcześniej bo mąż ma urodziny no i dziadkowie mikołaja chcą zrobić Krzysiowi wiec na 17 się umówiliśmy. Trzeba wyjechać wiec po 15 :/

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Anik nie strasz.. mnie też to czeka tylko że łatwiej bo puste mieszkanie mamy i nie trzeba nic przestawiać i zrywać płytek.

To na korytarz

1480783244-1d1mld.jpeg

1480783255-1d1mld.jpeg

aga6 mam dom, parter, piętro i użytkowe poddasze. Całość wychodzi jakieś 200m2 powierzchni użytkowej.

My nie daliśmy rady wszystkiego na raz. Wiec teraz mam....

Anik to tą samą cegle mamy (Loft brick), tylko u mnie biała :) Glazurnik klnie niemiłosiernie układając ja - dużo babrania się jest z tym, żeby wyglądało równo.

reklama
to ją pocieszyłaś ;P

Ale za to wyglada świetnie :D ale
Przez te nierówne brzegi i szerokie odstępy faktycznie trzeba dobrze mierzyć, żeby się nie okazało, że cały rząd po skosie leci. A i mieszajcie z różnych pudelek układając bo się okazuje, że różne odcienie są w ramach jednego koloru (widoczne gołym okiem niestety) :/

Do góry