reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dzień dobry :) Mamy skończone 24 tygodnie i wchodzimy w 25 :D , ale ten czas zasuwa :)
Miłego dnia :)

Oj leci, bardzo szybko :) U mnie 23t4d :)
A skąd jesteś i gdzie pojechali?

racja, w tym tempie ani się obejrzymy i będzie marzec :)

Ja mieszkam na wsi przed Suchą Beskidzką, a dzieci pojechały do Energylandii do Zatoru (jakieś 40 km), do Krainy św. Mikołaja :)

reklama
Nie mam dzieci ale chciałabym mieć więcej niż jedno. Jak mała będzie mieć 2-3 latka to tak sobie myślę, że chciałabym postarać się o rodzeństwo dla niej. A marzę o trójce dzieci. Wolałabym uniknąć poronień czy wad płodu więc zastrzyk pewnie dostanę.
To teraz nie martw się na zapas kochana :) Będzie dobrze, będziesz wtedy pod opieką ginekologa, ciąża kolejna będzie też zaplanowana, więc stały kontakt z ginkiem i nie będzie problemu!

Oj leci, bardzo szybko :) U mnie 23t4d :)
mamy 3 dni różnicy tylko :)

To teraz nie martw się na zapas kochana :) Będzie dobrze, będziesz wtedy pod opieką ginekologa, ciąża kolejna będzie też zaplanowana, więc stały kontakt z ginkiem i nie będzie problemu!

mamy 3 dni różnicy tylko :)
Powoem ci, ciesze się, że nie zostałam sama na szary koniec marca :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry