ponoć z pierwszych prenatalnych jest wiarygodniejszy, u nas tam przesunął się chyba na 23 marcaNo jest nas kilka. Podobno termin powinno liczyć się tak, że aktualny jest ten z pierwszych USG bo późniejsze juz są mniej wiarygodne.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
A'gusia
Fanka BB :)
też tak słyszałamponoć z pierwszych prenatalnych jest wiarygodniejszy
mój tp z om wypada na 18.03 a z 1 prenatalnych na 11.03 więc to praktycznie to samo
aga6
Ja z om 14.03 a z usg 31.03też tak słyszałam
mój tp z om wypada na 18.03 a z 1 prenatalnych na 11.03 więc to praktycznie to samo
A'gusia
Ja mam rh+ mój też rh+ a wszędzie mi pokazuje ze dziecko może mieć rh+ lub rh-. Ale przy dwóch rh- podają ze dziecko też będzie miało rh-.Paula..jak mąż ma RH- tak jak Ty to dziecko też ma RH- chyba...więc przeciwciała się nie wytworzą
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
aga6
my tez oboje mamy rh+ i tez mi tak pokazuje. nie wiem jak to jestJa mam rh+ mój też rh+ a wszędzie mi pokazuje ze dziecko może mieć rh+ lub rh-. Ale przy dwóch rh- podają ze dziecko też będzie miało rh-.
A'gusia
Ja myślałam ze będzie na 17.03 ale jednak liczymy na 21.03 więc troszkę przed Tobą! :-)My tez na końcówkę marca 25
A'gusia
Hihi u nas odwrotnie! Z 17 na 21!jest nas troszkę pod koniec u nas ciekawe czy się termin nie przesunie z 25 marca, bo ostatnio o 17 była mowa
reklama
A'gusia
Mi położna trochę odradza inflancka, o której myślałam. Podobno potrafią z tamtad wypisać dzieci z zoltaczka! Ogólnie poleca mi szpitale z 3 stopniem referencyjnosci!Oj mnie tez łapie stres.. dalej nie wiem gdzie rodzić i w ogole boje sie samego porodu przeokropnie... az mi wlosy staja na sama myśl