reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja w tym tyg się przeprowadzam, z pokoju do mieszkania dwupokojowego. Ale jako że w piątek znowu miałam krwawienie a w lubelskich szpitalach brak miejsc na patologi c. Leże w domu, za 5h jadę do warszawy. Ale i tak nic dzwigać pakować sprzątać nie mogę więc nie wiem jak to będzie. Marcin się śmieje że będę leżeć i pokazywać palcem [emoji16][emoji16][emoji16] jutro o 10 wizyta kontrolna a o 17 usg połówkowe podejście nr 2 [emoji75] plamień na szczęście brak ufffff

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Koniecznie dbaj o siebie! I daj znać po badaniach czy wszystko w porzadku! [emoji5]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam w tym piekny niedzielny poranek i do tego I niedziele adwentowa ja sobie właśnie kończę kawkę i będę sie szykować do kościoła a poranek mi sie dość przyjemnie zaczął gdyż siostra juz wie ze będzie ciocia mama z strony taty tez wie ze będzie prababcia do humorystycznej części dodam ze jak mama jej to powiedziała to z wrażenia dostała przysłowiowej biegunki...teraz tylko braciszek 16letni sie ostał ale musi wrócić z czuwania( jest bardzo pobożny jak na swój wiek) a potem pewnie reszta rodzinki sie dowie dziś bo mama robi mała imprezę z okazji jutrzejszych urodzin brata a ze tata miał 8 i był w tym czasie za granica to robią podwójna imprezę...nie odbyło sie bez pytania o chrzest bo sie bali ze jako ze wybranek muzułmanin to dziecko będzie nie ochrzczone a tu zaskoczenie bo on nie ma nic przeciwko wiec mama wraz z tata zdecydowali ze trzeba ochrzcić małego zaraz po i nie możemy czekać aż przylece do pl wiec oni sie w marcu wybiara do mnie do Anglii i ochrzcimy malucha tu w parafii

Ania swoją droga to niezłe emocje zafundowałas swoim rodzicom...pomyśl ile oni przeżyli przez to wszystko. Z tego co czytałam, wnioskuję, że jesteś młodą osobą. Rodzice się martwią, to normalne. Szkoda, że mąż tak się pośpieszył i nie spróbował powalczyć o sympatię Twojej rodziny jak byliście w PL.
Ile jesteście razem ?

Z drugiej strony podziwiam determinację i szaloną miłość, człowiekowi po latach brakuje takiego uczucia.

Ania swoją droga to niezłe emocje zafundowałas swoim rodzicom...pomyśl ile oni przeżyli przez to wszystko. Z tego co czytałam, wnioskuję, że jesteś młodą osobą. Rodzice się martwią, to normalne. Szkoda, że mąż tak się pośpieszył i nie spróbował powalczyć o sympatię Twojej rodziny jak byliście w PL.
Ile jesteście razem ?

Z drugiej strony podziwiam determinację i szaloną miłość, człowiekowi po latach brakuje takiego uczucia.
Hah masz racje, ja niby jestem mloda bo mam 24 lata ale z moim obecnym mezem jestesmy od 10 lat :p a po slubie 8 miesięcy. zachowujemy sie jak stare malzenstwo ;)

A tak wracając do tych mieszkań.. odbierała któraś z Was mieszkanie bezposrednio od dewelopera? jak wygląda taki odbiór i jakie później są koszty z tym związane? (Podatki itp)

Odbierasz mieszkanie oglądając je czy wszystko jest ok. Wtedy można coś jeszcze dogadać np kaloryfer w innym miejscu, sąsiad chciał niżej parapet. Pózniej akt notarialny, koszt zależy od miasta i od wielkości mieszkania. I przepisanie liczników na właścicieli.
To co pamietam.

Odbierasz mieszkanie oglądając je czy wszystko jest ok. Wtedy można coś jeszcze dogadać np kaloryfer w innym miejscu, sąsiad chciał niżej parapet. Pózniej akt notarialny, koszt zależy od miasta i od wielkości mieszkania. I przepisanie liczników na właścicieli.
To co pamietam.
A jakis podatek trzeba placic?

reklama
Mam salon z kuchnią - płytki w kuchni, parkiet w salonie (i w mieszkaniu i w domu). Pod parkietem też mam podłogowe, wcale z tego powodu nie trzeba płytek kłaść :)

Do góry