reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
O ile położna będzie na swoim dyżurze gdy będziesz rodzić to w porzadku. A jeśli jej nie będzie? Znasz się z nią na tyle dobrze ze może do Ciebie przyjechać?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na tyle dobrze nie ale moja tesciowa tak :p albo licze na to ze chociaz slowko moze tam szepnie ze mnie zna :p
Nadzieja matka glupich ale co tam

Ja np teraz wacham się MSWIA. INFLACKA. ORŁOWSKIEGO .I chyba przy porodzie zdecyduje [emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
MSWiA jest chyba gorszy od inflanckiej. I nie ma zzo. Mają natomiast znieczulenie doledzwiowe. Tu jest link z porownaniem, bo jak się okazuje to jednak nie jest to samo: Link do: Porównanie znieczulenia zewnątrzoponowego i podpajęczynówkowego. Morfeusz 2001.

MSWiA jest chyba gorszy od inflanckiej. I nie ma zzo. Mają natomiast znieczulenie doledzwiowe. Tu jest link z porownaniem, bo jak się okazuje to jednak nie jest to samo: Link do: Porównanie znieczulenia zewnątrzoponowego i podpajęczynówkowego. Morfeusz 2001.

Jest, na stronie jest napisane że znieczulenie zewnątrzoponiwe jest bezpłatne.

Byłam tam dwa razy nie było źle stąd wybór

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry