A'gusia
Fanka BB :)
Oj to daleko! [emoji6]Z ursusa do ursusa p
Ale doskonale rozumiem chęć pozostania na swojej dzielnicy! [emoji4]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj to daleko! [emoji6]Z ursusa do ursusa p
O ile położna będzie na swoim dyżurze gdy będziesz rodzić to w porzadku. A jeśli jej nie będzie? Znasz się z nią na tyle dobrze ze może do Ciebie przyjechać?Ja nad tym brodnowskim mysle bo moja gin tam jest, ale znowu na zelaznej polozna znam..
Zawsze to 3 ulice dalej a mieszkam tu od urodzenia i wiem co gdzie i jakOj to daleko! [emoji6]
Ale doskonale rozumiem chęć pozostania na swojej dzielnicy! [emoji4]
Ja na tyle dobrze nie ale moja tesciowa tak albo licze na to ze chociaz slowko moze tam szepnie ze mnie znaO ile położna będzie na swoim dyżurze gdy będziesz rodzić to w porzadku. A jeśli jej nie będzie? Znasz się z nią na tyle dobrze ze może do Ciebie przyjechać?
MSWiA jest chyba gorszy od inflanckiej. I nie ma zzo. Mają natomiast znieczulenie doledzwiowe. Tu jest link z porownaniem, bo jak się okazuje to jednak nie jest to samo: Link do: Porównanie znieczulenia zewnątrzoponowego i podpajęczynówkowego. Morfeusz 2001.Ja np teraz wacham się MSWIA. INFLACKA. ORŁOWSKIEGO .I chyba przy porodzie zdecyduje [emoji6]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze można rodzić w domu! [emoji6]Gdzies tam musimy wylądować p
U mnie moze sie jeszcze okazac ze cesarka takze zobaczymy
Jest, na stronie jest napisane że znieczulenie zewnątrzoponiwe jest bezpłatne.MSWiA jest chyba gorszy od inflanckiej. I nie ma zzo. Mają natomiast znieczulenie doledzwiowe. Tu jest link z porownaniem, bo jak się okazuje to jednak nie jest to samo: Link do: Porównanie znieczulenia zewnątrzoponowego i podpajęczynówkowego. Morfeusz 2001.
Moja znajoma rodzila w domu z polozna i niestety skonczylo sie na szybkim transporcie do szpitala i cc bo maly zle znosil skurcze