A'gusia
Fanka BB :)
Super! [emoji4]Jak ja sie ciesze ze 5.12 dostane klucze do wlasnego ♡♡ a teraz z tesciowa mieszkamy..
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! [emoji4]Jak ja sie ciesze ze 5.12 dostane klucze do wlasnego ♡♡ a teraz z tesciowa mieszkamy..
Niektóre specyfiki to na pewno chemia, są składy w necie można wyszukać Jeśli się boisz to smaruj się naturalnymi olejkami, tu chodzi o nawilżenie głównie a czasami produkt za 100 zł się umywa do zwykłych olejkówDziewczyny mama mnie straszy ze w ciazy niczym nie powinnam sie smarowac na rozstepy bo to wszystko to chemia ktora moze byc szkodliwa dla plodu. Za argument miala ze kolezanka smarowala sie ELANCYL-em dla kobiet w ciazy i jej synek urodzil sie z wada nerek... i mnie wystraszyla... Czy ktoras z Was albo Wasze kolezanki uzywaly elancyl i dzidziusie byly zdrowe?
...no tak ale ciezko mi wyrzucic balsam za 100zl ktory ma takie dobre opinie ...:/Niektóre specyfiki to na pewno chemia, są składy w necie można wyszukać Jeśli się boisz to smaruj się naturalnymi olejkami, tu chodzi o nawilżenie głównie a czasami produkt za 100 zł się umywa do zwykłych olejków
to stosuj sobie naprzemiennie z czymś innym...no tak ale ciezko mi wyrzucic balsam za 100zl ktory ma takie dobre opinie ...:/
A tak z ciekawości na jaką dzielnicę się przeprowadzasz? [emoji4]Jak ja sie ciesze ze 5.12 dostane klucze do wlasnego ♡♡ a teraz z tesciowa mieszkamy..
Z ursusa do ursusa pA tak z ciekawości na jaką dzielnicę się przeprowadzasz? [emoji4]
Ja jestem za olejkiem z migdalow ewentualnie za kokosowym.to stosuj sobie naprzemiennie z czymś innym
ja zużyłam już na brzuch dużą butlę bio-oil, jedną buteleczkę olejku ze słodkich migdałów, pół oliwki dla dzieci z olejem ze słodkich migdałów i od dziś palmers wskoczył jako drugi w ciągu dnia
ale ja smaruje się od 7 tygodnia ciąży
Ja nad tym brodnowskim mysle bo moja gin tam jest, ale znowu na zelaznej polozna znam..Ja poczytałam opinie o żelaznej i nie jetem pewna. Ale z drugiej strony bródnowski czy inflancka też mają podobne a sa zdecydowanie bliżej mnie... eh. Ciężki wybór...