reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dziewczyny mama mnie straszy ze w ciazy niczym nie powinnam sie smarowac na rozstepy bo to wszystko to chemia ktora moze byc szkodliwa dla plodu. Za argument miala ze kolezanka smarowala sie ELANCYL-em dla kobiet w ciazy i jej synek urodzil sie z wada nerek... i mnie wystraszyla... Czy ktoras z Was albo Wasze kolezanki uzywaly elancyl i dzidziusie byly zdrowe? :dry:
Niektóre specyfiki to na pewno chemia, są składy w necie można wyszukać :) Jeśli się boisz to smaruj się naturalnymi olejkami, tu chodzi o nawilżenie głównie :) a czasami produkt za 100 zł się umywa do zwykłych olejków

Niektóre specyfiki to na pewno chemia, są składy w necie można wyszukać :) Jeśli się boisz to smaruj się naturalnymi olejkami, tu chodzi o nawilżenie głównie :) a czasami produkt za 100 zł się umywa do zwykłych olejków
...no tak ale ciezko mi wyrzucic balsam za 100zl ktory ma takie dobre opinie ...:/

...no tak ale ciezko mi wyrzucic balsam za 100zl ktory ma takie dobre opinie ...:/
to stosuj sobie naprzemiennie z czymś innym ;)
ja zużyłam już na brzuch dużą butlę bio-oil, jedną buteleczkę olejku ze słodkich migdałów, pół oliwki dla dzieci z olejem ze słodkich migdałów :D i od dziś palmers wskoczył jako drugi w ciągu dnia ;)
ale ja smaruje się od 7 tygodnia ciąży ;)

O apropo Palmers, jesli ktos stosuje i mu zapach nie przeszkadza, jestem w stanie wyslac nowy balsam uzyty raz ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

to stosuj sobie naprzemiennie z czymś innym ;)
ja zużyłam już na brzuch dużą butlę bio-oil, jedną buteleczkę olejku ze słodkich migdałów, pół oliwki dla dzieci z olejem ze słodkich migdałów :D i od dziś palmers wskoczył jako drugi w ciągu dnia ;)
ale ja smaruje się od 7 tygodnia ciąży ;)
Ja jestem za olejkiem z migdalow ;) ewentualnie za kokosowym.

reklama
Do góry