reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dziewczyny mama mnie straszy ze w ciazy niczym nie powinnam sie smarowac na rozstepy bo to wszystko to chemia ktora moze byc szkodliwa dla plodu. Za argument miala ze kolezanka smarowala sie ELANCYL-em dla kobiet w ciazy i jej synek urodzil sie z wada nerek... i mnie wystraszyla... Czy ktoras z Was albo Wasze kolezanki uzywaly elancyl i dzidziusie byly zdrowe? :dry:
Niektóre specyfiki to na pewno chemia, są składy w necie można wyszukać :) Jeśli się boisz to smaruj się naturalnymi olejkami, tu chodzi o nawilżenie głównie :) a czasami produkt za 100 zł się umywa do zwykłych olejków

Niektóre specyfiki to na pewno chemia, są składy w necie można wyszukać :) Jeśli się boisz to smaruj się naturalnymi olejkami, tu chodzi o nawilżenie głównie :) a czasami produkt za 100 zł się umywa do zwykłych olejków
...no tak ale ciezko mi wyrzucic balsam za 100zl ktory ma takie dobre opinie ...:/

...no tak ale ciezko mi wyrzucic balsam za 100zl ktory ma takie dobre opinie ...:/
to stosuj sobie naprzemiennie z czymś innym ;)
ja zużyłam już na brzuch dużą butlę bio-oil, jedną buteleczkę olejku ze słodkich migdałów, pół oliwki dla dzieci z olejem ze słodkich migdałów :D i od dziś palmers wskoczył jako drugi w ciągu dnia ;)
ale ja smaruje się od 7 tygodnia ciąży ;)

O apropo Palmers, jesli ktos stosuje i mu zapach nie przeszkadza, jestem w stanie wyslac nowy balsam uzyty raz ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

to stosuj sobie naprzemiennie z czymś innym ;)
ja zużyłam już na brzuch dużą butlę bio-oil, jedną buteleczkę olejku ze słodkich migdałów, pół oliwki dla dzieci z olejem ze słodkich migdałów :D i od dziś palmers wskoczył jako drugi w ciągu dnia ;)
ale ja smaruje się od 7 tygodnia ciąży ;)
Ja jestem za olejkiem z migdalow ;) ewentualnie za kokosowym.

reklama
Do góry