reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Moja mama nie ma rozstępów i nigdy nie miala cellulitu a ja po okresie dojrzewania mam pare rozstepow na szczęście juz w miare blade. To tez jest tak ze one zyly w zdrowszyh czasach. Teraz w podstawowce dziewczynki juz maja rozstępy jak ledwo im jakis maly tylek zaczhna wyskakiwa

f2w3d5qpbzha5bgq.png

reklama
ja mam rozstepy po szybkim rozroscie miesni, skora w okresie dojrzewania nie wytrzymala:( a np. Mojej mamie wyskoczyly dopiero po 3 ciazy, a kg nie zostaly jej z zadnej ciazy tez na to licze ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Rozmawiałam ze znajomą farmaceutką i powiedziała, że Palmers czy Bio Oil to tylko chwyt reklamowy, mają ponoć kiepski skład i nie za wiele pomagają. Poleciła mi to Link do: Sephora mobile , wiem, mega drogie :/ Ona się tym smarowała, mówiła, że jest super i wydajne i że zaczęła tego uzywac jak jej wyszły pierwsze dwa rozstępy na brzuchu i one zniknęły, a zaraz po porodzie miała taki brzuch jak przed ciążą, bo skóra była elastyczna i wróciła szybko do swojej formy.

Rozmawiałam ze znajomą farmaceutką i powiedziała, że Palmers czy Bio Oil to tylko chwyt reklamowy, mają ponoć kiepski skład i nie za wiele pomagają. Poleciła mi to Link do: Sephora mobile , wiem, mega drogie :/ Ona się tym smarowała, mówiła, że jest super i wydajne i że zaczęła tego uzywac jak jej wyszły pierwsze dwa rozstępy na brzuchu i one zniknęły, a zaraz po porodzie miała taki brzuch jak przed ciążą, bo skóra była elastyczna i wróciła szybko do swojej formy.
Jak mój olejek przestanie się sprawować to spróbuję ;)

Kleinekatia nie słuchaj głupot. Przecież to specjalne kosmetyki do ciążowych brzuchów, większość ma bardzo naturalny skład - tylko trzeba sprawdzać. Niewiele kosmetyków ma substancje szkodliwe (min. retinol o ile pamiętam, ale też byś się w nim chyba kąpać musiała). Smaruje się gdzieś od 10tc na zmianę balsamem z Baby Dream i oliwką Palmersa (zapach uwielbiam, taki kakaowy <3 ale faktycznie kilka razy już słyszałam, że balsam za mocno czymś trąci - nie wiem, nie mam). Jeszcze się nie rozstąpiłam i oby tak zostało ;)

Ja uzywam Bielendy w sumie mam oliwke i balsam sexi mama :) ale ja lubie naturalne zapachy, takie mydlowe jak mowi maz :)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Sprawdziłam cenę, jednak podziękuję :d
Przy moim babydream zostane ;)

reklama
Do góry