reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Widze ze wesoło z teściowymi :D i nie tylko ;)
My na szczęście sami, teściowa niedaleko, ale ona na szczęście nie jest szkodliwa.
Ja tez sie smaruje właśnie palmersem od początku ciąży, ale rozstępy i tak mam :/ dobrze ze na cycach bo jak wspomnialyscie- je można zakryć ;)

Ja bym sie bala w domu i to mega

f2w3d5qpbzha5bgq.png

Ja rozstępów na brzuch u nie mam. Nawet mój gin wczoraj chwalił, że nie widać że to moja 3 ciazaz- brzuch ładny bez rozstępów, blizna po cc praktycznie nie widoczna. Ale na biuście to mam rozstępy na maksa i takie żyły mi wyszły w 2 ciąży i obwisle są.
Ja mam teściowa blisko, ale nie narzekam.
Na kaszel polecam syrop z cebuli, czosnku i cytryny.

Rozstępy to ponoć genetyka. Moja mama nie miała i ja po dwóch ciążach też nie mam. Teraz to już nawet nie smaruję się niczym specjalnym. Nawilżam zwyczajnie balsamem dla niemowląt.
Choć po okresie dorastania mam rozstępy.

Na poród w domu też bym się nie zdecydowała. Choć mam dwa bezproblemowe porody za sobą, zawsze bym się bała że tym razem będzie potrzebna jakaś pomoc.

reklama
Do góry