emilja0308
Fanka BB :)
Mi sie moj kaloryferek zapowietrzyl
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah dobre bedziemy odpowietrzac na wiosneMi sie moj kaloryferek zapowietrzyl
A na kiedy masz termin? Moze sie akurat spotkamy? ja na 31.03. Jak ogolnie wygladalo tam przyjecie i sam porod? Trzeba tam wczesniej cos zalatwiac czy po prostu pojechac jak sie zacznie akcja porodowa?? Moze na pv napisz zeby offtopa nie robic z gory dziekuje
ja polecam miałam z hartmana wielorazowe z allegro, po jakieś 2,50 za sztukęA słyszałyscie ze dobrze jest kupic majteczki poporodowe takie siateczki do szpitala? Podobno lekarze zalecaja lezec bez zadnych majtek by sie wszystko goilo ale jak wstac do wc czy cos to udami tak dobrze wkladki poporodowej sie nie utrzyma jak majteczjami. Nie wiedzialam ze takie majteczki w ogole istnieja...
Oo ja tez z usg mam 31.03:d jezeli wszystko pojdzie tak jak trzeba to sie zobaczymy bo zdecydowalam sie na zelaznąAga6, Agusia - mam termin na 31.03 z usg, z OM na 11.04.
To było dawno temu, więc nie wiem jak jest teraz. w każdym razie jechałam ze skurczami delikatnymi na kolejne ktg, byłam już 11 dni PO TERMINIE. Ale walizki nie brałam, nie wiedzaiałam czy mnie nie odeślą, czy zostanę... Wody mi odeszły podczas badania ktg, więc wszystko stało się jasne inna sprawa, że miałam wykupioną położną, aże w tym samym czasie 2 szpitale były w remoncie to w sumie były kolejki, i chyba dzięki tej położnej pokierowała mnie gdzie trzeba i poszło szybciej...
Generalnie warunki, opiekę a nawet jedzenie wpsominam dobrze, bez fajerwerkow ale też bez jakiejś mega traumy
Wiesz.. skomentuje tylko tak - ah te teścioweBo wg niej to chyba mam urodzic dziecko i odchowac i kij z tym czy bede sie sama z sb pozniej dobrze czula.
W ogole dobila mnie szwagierka tez ostatnio bo mowilismy jej ze w czerwcu na 1rocznice slubu chcemy jechac z bobo nad morze i po drodze pozatrzymywac sie w paru miejscach bo to 700km prawie to ona "o to super zabierzecie mnie to czasem jak bd chcieli gdzies isc to noge zostac z dzieckiem". Nie zapytala tylko stwierdzila ze ja mamy zabrac heh..tesciowa tez powiedziala ze trzeba bedzie jechac nad morze wspolnie na wakacje i pewnie tez beda sie probowac wtedy z nami wryc bez pytania.
Wspaniale, coz za takt jak ja nie lubie takich tekstow...u mnie wyszlo tak ze mieszkanie w Poznaniu moich rodzicow, ma zostac dla nas, a chlopak mojej siostry pow do taty ze czeka azsie z niego wyprowadzimy...dodam ze on z nami nie mieszka, ze jesr tam z nami moja siostra a jego dziewczyna, ale po za tym bezczelny gosciu...Bo wg niej to chyba mam urodzic dziecko i odchowac i kij z tym czy bede sie sama z sb pozniej dobrze czula.
W ogole dobila mnie szwagierka tez ostatnio bo mowilismy jej ze w czerwcu na 1rocznice slubu chcemy jechac z bobo nad morze i po drodze pozatrzymywac sie w paru miejscach bo to 700km prawie to ona "o to super zabierzecie mnie to czasem jak bd chcieli gdzies isc to noge zostac z dzieckiem". Nie zapytala tylko stwierdzila ze ja mamy zabrac heh..tesciowa tez powiedziala ze trzeba bedzie jechac nad morze wspolnie na wakacje i pewnie tez beda sie probowac wtedy z nami wryc bez pytania.