reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Mi skora az tak nie wysycha, peelingow nie musze robic i smaruje brzuch, boki i piersi tylko olejkiem migdalowym naturalnym albo tym babydream dla mam a uda tołpą mam nadzieje ze rozstepy mnie nie dopadna :d

Ja juz dawno nie kupowałam gotowych peelingów.
I ostatnio coś mi chęć na balsamy minęła, wolę oliwkę...
A mam masło do ciała Pat&rub i muszę je wykończyć, bo drogie było i szkoda kasy, więc powoli zużywam

Ponoc rozstepy ciazowe powinny byc naszą dumą xP a ja sie ich boje mimo ze troche mam z czasow dojrzewania..

mi piersi urosły 3 rozmiary, ale nie ma rozstępów, swędziały mnie wcześniej, ale nic nie wyszło
smarowałam olejkiem też i dalej smaruję

reklama
mi piersi urosły 3 rozmiary, ale nie ma rozstępów, swędziały mnie wcześniej, ale nic nie wyszło
smarowałam olejkiem też i dalej smaruję
moje piersi sa w rozstepach od dawna ale juz takich bialych bo z miseczki a do miseczki c w dwa miesiace mi skoczyly w okresie dojrzewania :p poza tym piersi mozna zaslonic, pupe tez - kostiumem bikini ale brzuszek to juz niekoniecznie.. a mialam taki piekny, plaski przed ciaza :p a teraz maly bojler jestem xP

Do góry