reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dziewuszka pod serduchem ;)
A dziękuję, ogólnie teraz czuję się już bardzo dobrze, jedyne co to czasem w krzyżu łamie i podbrzusze pobolewa a tak to w pełni sił ale jestem mam nadzieję że tylko chwilowo uziemiona na połówkowym wyszło, że szyjka ma 26 mm i mamy ryzyko przedwczesnego porodu :(( na szczęście z Amelką wszystko dobrze :)

Witamy Agatko:)
Ja dzis ogladam " i kto to mowi 3" taki seans ze znajomymi...ale jednej osoby nie lubie, nawet pies mojej siostry go nie lubi, w ciazy mnie nie irytyje a za przeproszenien wkuuuuu....wia

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Paula a już się podobno nie zmienia daty tylko się mówi że szybciej lub wolniej rośnie.
Gratki:)

Ewciiik a jak ruchy u ciebie?

Aga6 witam!!teraz już seria z terminem po mnie [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] ładne imię Amelka. Czujesz ruchy? Dziecko pierwsze?

f2w3d5qpvh7kc6xb.png

reklama
Do góry