Jolka112
Fanka BB :)
No właśnie, a ktoś tu panikował, że dlaczego 75, a nie 50Ja też mam glukozę 75 zlecona, to chyba standard? A powtarza się na 100 jak trzeba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie, a ktoś tu panikował, że dlaczego 75, a nie 50Ja też mam glukozę 75 zlecona, to chyba standard? A powtarza się na 100 jak trzeba.
aaa hehe ja też się wahałam czy to kupić, ale jeszcze poczekamza to musiałam te podkłady i majty poporodowe, bo jeszcze nie miałam nic
ok jadę na pocztę dam znać co przyszło, może okulary moje też![]()
Szkoda że nie wiedziałam wcześniej bo wczoraj robiłam zakupy na stronie empiku i dodałabym ją sobie do zamówienia. Najwyżej następnym razem bo rzeczywiście zapowiada się dobrze ta lektura.Ahaaa i chciałam Wam Dziewczyny polecić super książkę. Dziś kupiłam, stwierdziłam, że póki nie tonę w pieluchach i nikt mi nie wisi na cycku to warto się doedukować. "Pierwszy rok życia dziecka" Gina Ford.
Jest cała godzinowa rozpiska karmienia na poszczególne tygodnie i miesiące, opis jak karmić piersią, jak butelką, jak wprowadzić dziecku rytm dobowy, tak żeby miało schemat dnia i w ten sposób aby mama była szczęśliwa i zorganizowana. Poza tym informacje na temat snu dziecka, pielęgnacji, wprowadzeniu pokarmów stałych itp itd wszystko czego nam będzie trzeba
![]()
Paulyna a zorientuj sie tak jest w szpitalu w którym chcesz rodzic. Ja kupiłam podkłady i majty a ani jedno ani drugie nie było potrzebne. Podkładów mieli pod dostatkiem a majtek nie kazali zakładać bo niby im więcej powietrza tym sie lepiej goi
U mnie na str szpitala jest lista co potrzeba
ruchy wtedy później się czuje, na przedniej to nie znaczy, że przodującePytanie: któraś z was dziewczynki pisała o tym że ma łożysko na przedniej ścianie??
Co w tym temacie powiedział wasz gin??
Ja mam, zresztą w ciąży w córką też miałam.Pytanie: któraś z was dziewczynki pisała o tym że ma łożysko na przedniej ścianie??
Co w tym temacie powiedział wasz gin??
No a pozniej tez moze byc tak jak miala kolezanka ostatnio ze kazali mezowi jechac i kupowac jak urodzila kolezanka bo musiala stymulowac od samego poczatku pokarm laktatorem i kupil oierwszy lepszy jaki znalazl,a ja wypatrzony mam a 3wesela mamy po narodzinach wiec minimun na to bede chciala odciagnac a na pewno gdzies bede bez boba sie chciala tez ruszyc. Moja bratowa zawalila bo mieli kupic i w koncu nie kupili i nie karmila bo sie poddala.dziecko nir mialo co jest i ryczalo a ona nie miala czyn stymulowac i wypalila resztke pokarmu.
![]()