Jolka112
Fanka BB :)
No właśnie, a ktoś tu panikował, że dlaczego 75, a nie 50Ja też mam glukozę 75 zlecona, to chyba standard? A powtarza się na 100 jak trzeba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie, a ktoś tu panikował, że dlaczego 75, a nie 50Ja też mam glukozę 75 zlecona, to chyba standard? A powtarza się na 100 jak trzeba.
aaa hehe ja też się wahałam czy to kupić, ale jeszcze poczekam za to musiałam te podkłady i majty poporodowe, bo jeszcze nie miałam nic
ok jadę na pocztę dam znać co przyszło, może okulary moje też
Szkoda że nie wiedziałam wcześniej bo wczoraj robiłam zakupy na stronie empiku i dodałabym ją sobie do zamówienia. Najwyżej następnym razem bo rzeczywiście zapowiada się dobrze ta lektura.Ahaaa i chciałam Wam Dziewczyny polecić super książkę. Dziś kupiłam, stwierdziłam, że póki nie tonę w pieluchach i nikt mi nie wisi na cycku to warto się doedukować. "Pierwszy rok życia dziecka" Gina Ford.
Jest cała godzinowa rozpiska karmienia na poszczególne tygodnie i miesiące, opis jak karmić piersią, jak butelką, jak wprowadzić dziecku rytm dobowy, tak żeby miało schemat dnia i w ten sposób aby mama była szczęśliwa i zorganizowana . Poza tym informacje na temat snu dziecka, pielęgnacji, wprowadzeniu pokarmów stałych itp itd wszystko czego nam będzie trzeba
Paulyna a zorientuj sie tak jest w szpitalu w którym chcesz rodzic. Ja kupiłam podkłady i majty a ani jedno ani drugie nie było potrzebne. Podkładów mieli pod dostatkiem a majtek nie kazali zakładać bo niby im więcej powietrza tym sie lepiej goi
U mnie na str szpitala jest lista co potrzeba
ruchy wtedy później się czuje, na przedniej to nie znaczy, że przodującePytanie: któraś z was dziewczynki pisała o tym że ma łożysko na przedniej ścianie??
Co w tym temacie powiedział wasz gin??
Ja mam, zresztą w ciąży w córką też miałam.Pytanie: któraś z was dziewczynki pisała o tym że ma łożysko na przedniej ścianie??
Co w tym temacie powiedział wasz gin??
No a pozniej tez moze byc tak jak miala kolezanka ostatnio ze kazali mezowi jechac i kupowac jak urodzila kolezanka bo musiala stymulowac od samego poczatku pokarm laktatorem i kupil oierwszy lepszy jaki znalazl,a ja wypatrzony mam a 3wesela mamy po narodzinach wiec minimun na to bede chciala odciagnac a na pewno gdzies bede bez boba sie chciala tez ruszyc. Moja bratowa zawalila bo mieli kupic i w koncu nie kupili i nie karmila bo sie poddala.dziecko nir mialo co jest i ryczalo a ona nie miala czyn stymulowac i wypalila resztke pokarmu.