reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Kleinekatia a bierzesz magnez? U mnie twardnienia przeszły po wprowadzeniu asmagu forte 3x2 po kilku dniach. A nospę bym brała na Twoim miejscu doraźnie, jak się stawia albo czujesz, że będzie a nie na wszelki wypadek.

reklama
Dzięki Paula to popełniałam kilka błędów z niewiedzy bo nigdy mi nic nie dolegało. A Ty z tym serduszkiem to tak poważnie?

Jestem po operacji na sercu. Nie czuje się w tej dziedzinie ekspertem ale coś tam sie nauczyłam. Teraz jeszcze więcej się tym interesuję bo CIĄŻA i serce...hmmmm....to budzi niepokój. Ale wszystko jest ok.

Jestem po operacji na sercu. Nie czuje się w tej dziedzinie ekspertem ale coś tam sie nauczyłam. Teraz jeszcze więcej się tym interesuję bo CIĄŻA i serce...hmmmm....to budzi niepokój. Ale wszystko jest ok.
Dobrze ze wszystko jest w porzadku! Niestety ciaza jest obciążeniem dla całego naszego organizmu! Dobrze ze jesteś pod odpowiednią opieką! [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kleinekatia a bierzesz magnez? U mnie twardnienia przeszły po wprowadzeniu asmagu forte 3x2 po kilku dniach. A nospę bym brała na Twoim miejscu doraźnie, jak się stawia albo czujesz, że będzie a nie na wszelki wypadek.
Biore tez 3x dziennie aspargin wczesniej tez bralam ale nie dawał sam rady stąd dołączenie nospy... pomysle nad ograniczeniem nospy :dry:

Mam tak samo!!! I to tez moja druga ciaza. Stoje i zamiast sie myc gabka to po prostu sie drapie przez 10 minut. Myslalam ze to wina temperatury bo u mnie strasznie goraco, ale jak widac nie. Wybiore sie do lekarza jutro to dam Ci znac co stwierdzil.

Dziewczyny gąbkami się nie myjcie !! Tam same bakterie siedzą, to może jeszcze pogarszać sprawę z wysypką

reklama
Mój mały z tym mlekiem miał ciężką jazdę, ale wydaje mi się, że przez to uporczywe ssanie się wyćwiczył, bo problemów logopedycznych nie ma, mówi bardzo ładnie jak na swój wiek. Tak sobie myślę, że zupełnie nieświadomie w jego przypadku bardzo dobrze, że się zawzięłam na karmienie piersią.

Do góry