emilja0308
Fanka BB :)
ja ksiazkowe, dziewczyny a Wam lekarze mowia jakie tentno maja dzieci?
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ksiazkowe, dziewczyny a Wam lekarze mowia jakie tentno maja dzieci?
u mnie dokładnie to samoJak mam usg to tak, bo sprawdza serduszko zawsze.
Mam tak samo!!! I to tez moja druga ciaza. Stoje i zamiast sie myc gabka to po prostu sie drapie przez 10 minut. Myslalam ze to wina temperatury bo u mnie strasznie goraco, ale jak widac nie. Wybiore sie do lekarza jutro to dam Ci znac co stwierdzil.Mi też cycki urosły i swędzą, swędzą cycki brzuch nogi pachy szyja, dosłownie wszystko potrafię się podczas mycia sortować gąbką tak że mam aż rysy i przez sen się drapie okropnie nie wiem czy powinnam się niepokoić, w pierwszej ciąży nic mnie nie swędziało
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooooo będę czekała,daj znać ,jestem ciekawa od czego to może być, u mnie natomiast jest dość chłodno bo max 20 stopni. Na noc ustawiam na Ok 18. W pracy za to mam cieplej ale ubieram się lekko.Mam tak samo!!! I to tez moja druga ciaza. Stoje i zamiast sie myc gabka to po prostu sie drapie przez 10 minut. Myslalam ze to wina temperatury bo u mnie strasznie goraco, ale jak widac nie. Wybiore sie do lekarza jutro to dam Ci znac co stwierdzil.
Hihi ... ja u lekarza mam 140/80 lub 130/75 a w domu 100/60A ja już od kilku dni mierze ciśnienie (zalecenie Pana ginekologa) i stwierdzam, ze mam chorobę białego fartucha w domu 98/67 a u lekarza 150/90. A jak u Was dziewczyny z pulsem bo ja mam dość wysoki.
Ja to jestem zmarzluch! Przy 18-20st trzese się z zimna! Dla mnie optymalna temperatura to 23-25st! A może być i więcej! [emoji4]Ooooo będę czekała,daj znać ,jestem ciekawa od czego to może być, u mnie natomiast jest dość chłodno bo max 20 stopni. Na noc ustawiam na Ok 18. W pracy za to mam cieplej ale ubieram się lekko.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja już od kilku dni mierze ciśnienie (zalecenie Pana ginekologa) i stwierdzam, ze mam chorobę białego fartucha w domu 98/67 a u lekarza 150/90. A jak u Was dziewczyny z pulsem bo ja mam dość wysoki.
Wow! Pierwsze słyszę! Mi lekarz mówił że można brać ale jeszcze jak dotąd nie miałam potrzeby! Na pewno też zależy to od tego ile się tej nospy bierze!Właśnie wyczytałam że nospa wpływa na płód, że osłabia mięśnie twarzy i dlatego pojawia się problem z ssaniem mleka z piersi, wady wymowy i słuchu. Jednak czasem jak nie brac nospy jak brzuch tego wymaga? Dziewczyny które brały nospe i już rodziły - czy rzeczywiście były takie problemy u Waszych dzieci?