A'gusia
Fanka BB :)
Ja większymi nie pogardze! [emoji4]Obym była w większości bo mnie zmiana garderoby czeka!!!
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja większymi nie pogardze! [emoji4]Obym była w większości bo mnie zmiana garderoby czeka!!!
Ja po gorącym prysznicu też zauważyłam wysypke na brzuchu. Możliwe że to po biooilu, narazie przestałam stosować zobaczymy czy zniknie. Kiedyś czytałam jak jakaś dziewczynę uczulil. Szkoda bo kupiłam duże opakowanie i zaczęłam dopiero stosowac.Hej, czy ktoras z Was ma albo miala wysypke w ciazy? Od kilku dni swedzi mnie gorna czesc ciala, mam pokrzywke na brzuchu i piersiach. Pojawia sie i znika, zalezy od temperatury i tego czy sie drapie. straszliwie swedzi!
Ja myślę ze to dzidzia! [emoji4]Polowkowe mam 19.11o 10:00
Guusia witaj! Gratuluje cory[emoji4]
Co do ruchow to ja dalej niewiem czy to pyk pyk to dzidzia czy smrodek hehe. Dzisia par razy poczulam znowu.