reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hej, czy ktoras z Was ma albo miala wysypke w ciazy? Od kilku dni swedzi mnie gorna czesc ciala, mam pokrzywke na brzuchu i piersiach. Pojawia sie i znika, zalezy od temperatury i tego czy sie drapie. straszliwie swedzi!:(
Ja po gorącym prysznicu też zauważyłam wysypke na brzuchu. Możliwe że to po biooilu, narazie przestałam stosować zobaczymy czy zniknie. Kiedyś czytałam jak jakaś dziewczynę uczulil. Szkoda bo kupiłam duże opakowanie i zaczęłam dopiero stosowac.

Polowkowe mam 19.11o 10:00

Guusia witaj! Gratuluje cory[emoji4]

Co do ruchow to ja dalej niewiem czy to pyk pyk to dzidzia czy smrodek hehe. Dzisia par razy poczulam znowu.

f2w3d5qpq07y5cwp.png

Witaj Guusia, gratuluję dziewczynki. I niemartw sie na dniach na pewno poczujesz, dziewczynki zawsze grzeczniejsze są [emoji6]
Mi też biust urósł i z 65C zrobił się 70E, więc wszystkie spakpwalam I zaczynam kupować nowe.
Niuniek mój jest strasznym wiercipieta, plumka raz tu raz tu. Chyba po tatusiu taki ruchliwy.

A co do zmiany garderoby stanikowej to jeśli któraś kupuję w esotiqu to polecam stronkę z stanikami wyprzedażowymi.
Link do: FINALSALE.pl
Ja mam wszystkie staniki z esotiqa i piore w pralce i niektóre mam nawet po 6 lat więc warto. A za taką cenę jak są na tej stronce to już wogole [emoji5]

My dzisiaj obiadek na mieście przy sobocie, potem spacerek nad morzem :) Mała fikała w restauracji, chyba z głodu, bo chwilę poczekaliśmy tam ;)

Co do cycochów, moje co najmniej 2 rozmiary większe, ale stoją jak sylikony :D rozstępów nie ma, staram się smarować od początku łącznie z brzuchem i boczkami ;) Zobaczymy co będzie dalej... Ogólnie noszę już większe biustonosze (ostatnio polubiłam sportowy) i większe majtki, bo drażni mnie jak coś mi się wżynało albo zjeżdżało ;)

My 17 kontrolna wizyta u ginka, a 18 połówkowe. Pewnie w środę zacznie mi się "sraczka nerwowa" ;)

reklama
Do góry