reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Mi też cycki urosły i swędzą, swędzą cycki brzuch nogi pachy szyja, dosłownie wszystko :( potrafię się podczas mycia sortować gąbką tak że mam aż rysy i przez sen się drapie okropnie :( nie wiem czy powinnam się niepokoić, w pierwszej ciąży nic mnie nie swędziało

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gdzieś czytałam, że może swędzieć skóra... ale lepiej może też ginkowi o tym powiedzieć?
Mnie czasami zaswędzi, ale tak że non top to jeszcze nie. Czasami jeszcze pieką mnie sutki :/

My dzisiaj obiadek na mieście przy sobocie, potem spacerek nad morzem :) Mała fikała w restauracji, chyba z głodu, bo chwilę poczekaliśmy tam ;)

Co do cycochów, moje co najmniej 2 rozmiary większe, ale stoją jak sylikony :D rozstępów nie ma, staram się smarować od początku łącznie z brzuchem i boczkami ;) Zobaczymy co będzie dalej... Ogólnie noszę już większe biustonosze (ostatnio polubiłam sportowy) i większe majtki, bo drażni mnie jak coś mi się wżynało albo zjeżdżało ;)

My 17 kontrolna wizyta u ginka, a 18 połówkowe. Pewnie w środę zacznie mi się "sraczka nerwowa" ;)
Majtek i spodni jeszcze nie zmienialam ale będę musiała bo brzuch wystrzelił!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) można dołączyć? :)
Może na początku się przywitam :)
Agnieszka a w brzuszku chowa się prawdopodobnie mała dziewczynka
emoji66.png
20 tydz 6dn :)

witaj kolejna marcóweczko:)
ja dziewczynki znów przeziębiona, miałam gości dwa dni i dopiero pojechali :) z moim zaliczyłam lekką kłótnię ale kuźwa powiem Wam w ciąży jestem czepliwa number one!!! i zamiast na spokojnie to ja płacz i histeria :p ja ostatnio czuje takie naciąganie skóry, strasznie to nie przyjemne:( co do piersi ja z B na F skoczyłam, tylko i wyłącznie staniki sportowe są ok, a bolą i pieką dalej, szczerze wyglądam jak dojarka:)

Gdzieś czytałam, że może swędzieć skóra... ale lepiej może też ginkowi o tym powiedzieć?
Mnie czasami zaswędzi, ale tak że non top to jeszcze nie. Czasami jeszcze pieką mnie sutki :/
Rzeczywiście mogłam mu wspomnieć :( nie pomyślałam w sumie, ja nie minie zapytam Przy kolejnej wizycie. Ogólnie mój ginalo rozmowny jest i niezbyt miły mam wrażenie że mnie nie lubi ;) ale nie zmieniam bo podobno Najlepszy w mieście.

A ja już od kilku dni mierze ciśnienie (zalecenie Pana ginekologa) i stwierdzam, ze mam chorobę białego fartucha :p w domu 98/67 a u lekarza 150/90. A jak u Was dziewczyny z pulsem bo ja mam dość wysoki.

A ja już od kilku dni mierze ciśnienie (zalecenie Pana ginekologa) i stwierdzam, ze mam chorobę białego fartucha :p w domu 98/67 a u lekarza 150/90. A jak u Was dziewczyny z pulsem bo ja mam dość wysoki.
u mnie za każdym mówi, że ciśnienie książkowe, ale nie wiem czy to dokładnie robi, bo ja u niego zawsze mam wysokie ciśnienie hehe, ale stresuje się przed każdą wizytą po prostu...

reklama
Do góry