reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Jak masz miednicę szeroką to dzidzia ma więcej miejsca. U mnie po śniadaniu dzidzia szaleje !
Dziewczyny a jak u Was z cycami? Ja mam już dosyć, nie chcę, żeby dalej rosły :/ już są 2 rozmiary większe, swędzą, są czerwone i w rozstępach :(
Moje też takie [emoji2] nazywam je ... bimbały [emoji12] [emoji12] [emoji12] Poza tymi żyłami to są ok [emoji13] dziurki w nich większe to mnie denerwuje ogolnie kiedyś miałam mały biust i sutki też A teraz to po prostu bimbały [emoji5] Ale niech zostaną bo większe fajne [emoji6] tylko pieką czasem...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas na prenatalnych nawet sama zasugerowała dziewczynkę, chociaż to wczesny etap i z dystansem do tego podeszłam... jednak na ostatniej wizycie nastawiłam się na dziewuszkę... teraz mam wizytę w czwartek i piątek to trochę podejrzymy dzieciątko :)
Daj znać jak będziesz po badaniach! [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja np mam 20+4 chyba i normalnie po jedzeniu jak leżę i czekam na zgagę [emoji12] [emoji6] to mam lubudu lup lup w jelita bo mój Grześ jest w pozycji glowkowej tak to pewnie jeszcze bym nie czuła. A tak już mnie pierze[emoji119] przemoc w rodzinie [emoji2]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe nie ładnie z jego strony! Łobuz! [emoji4]

Smutno mi dziewczyny jak czytam o tym że już czujecie ruchy, babelki itp. Ja nic nie odczuwam. Albo o tym nie wiem...gin mówiła że w pierwszej ciąży mam jeszcze czas. Dzidzia na usg widze jak się rusza i na tym koniec.
Nie martw się! Może masz łożysko na przedniej ścianie? Ja tak mam i czuje tylko bąbelki. Żadnych kopniec. Z drugiej strony to dobrze bo i później może będzie mniej bolało!

Nic takiego mi ginekolog nie mówiła. Tym bardziej że mialam ostatnio bóle w pachwinach i zrobiła mi wszystkie badania i pomiary m.in. łożyska i szyjki.
A może ja poprostu nie wiem co powinnam czuć???
Jak poczujesz to będzie takie zaskoczenie bo to zupełnie coś innego! Rozpoznasz! A może dzieciaczek jest spokojny i nie męczy mamusi? [emoji4]

Jak masz miednicę szeroką to dzidzia ma więcej miejsca. U mnie po śniadaniu dzidzia szaleje !
Dziewczyny a jak u Was z cycami? Ja mam już dosyć, nie chcę, żeby dalej rosły :/ już są 2 rozmiary większe, swędzą, są czerwone i w rozstępach :(
Oj biedna! Mi niestety zrobiły się tylko trochę bardziej pełne ale też bez szału. Może jeszcze podrosna...

Jola ani mi nie mów:/ u mnie zaczęły bardzo rosnąć w I trymestrze, teraz już przestały. Ale i tak jak dla mnie są duże, nie wchodzę w staniki moje ani bluzki :/ rozstępy tez mam pomimo używania kosmetyków do tego. Mam nadzieje ze one zmaleją pózniej?
U większości podobno wracają do poprzedniego rozmiaru. U części zostają większe a u części się zmniejszają.

ewciiik co do fotelików to wejdź na stronę fotelik.info i kieruj się tym, które najlepiej wypadają w testach, bo to najważniejsze. Dodatkowo Maxi cosi są bardziej "leżące", więc jeśli z maluszkiem planujecie od początku jakieś trasy dłuższe niż 2h to warto.

Cześć Guusia:)

reklama
Do góry