reklama
Jestem już po, na polowkowym właśnie się dowiedziałam bo wcześniej nic nie wspominał
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w środę miałam polowkowe, nic nie chce mówić o ciuszkach bo kupiłam kilka różowych zanim poznałam płeć najwyżej będę rozdawać po znajomychA kiedy miałaś ostatnio usg?
U nas w 18tc potwierdził dziewczynkę i bardzo bym chciała, aby tak zostało Powoli już kompletuję ciuszki
A'gusia
Fanka BB :)
Witaj wśród nas! [emoji4]Hej można dołączyć?
Może na początku się przywitam
Agnieszka a w brzuszku chowa się prawdopodobnie mała dziewczynka [emoji66] 20 tydz 6dn
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
U nas na prenatalnych nawet sama zasugerowała dziewczynkę, chociaż to wczesny etap i z dystansem do tego podeszłam... jednak na ostatniej wizycie nastawiłam się na dziewuszkę... teraz mam wizytę w czwartek i piątek to trochę podejrzymy dzieciątko
Dzoaśka
Ja np mam 20+4 chyba i normalnie po jedzeniu jak leżę i czekam na zgagę [emoji12] [emoji6] to mam lubudu lup lup w jelita bo mój Grześ jest w pozycji glowkowej tak to pewnie jeszcze bym nie czuła. A tak już mnie pierze[emoji119] przemoc w rodzinie [emoji2]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Paula_Antosia
Zaciekawiona BB
Smutno mi dziewczyny jak czytam o tym że już czujecie ruchy, babelki itp. Ja nic nie odczuwam. Albo o tym nie wiem...gin mówiła że w pierwszej ciąży mam jeszcze czas. Dzidzia na usg widze jak się rusza i na tym koniec.
Dzoaśka
A który masz tydzien ? spokojnie przecież jest czas przynajmniej do 24 tyg ciazy nie łam się [emoji3] [emoji3] [emoji3]Smutno mi dziewczyny jak czytam o tym że już czujecie ruchy, babelki itp. Ja nic nie odczuwam. Albo o tym nie wiem...gin mówiła że w pierwszej ciąży mam jeszcze czas. Dzidzia na usg widze jak się rusza i na tym koniec.
reklama
Nie martw się ja tak miałam w pierwszej ciąży, na pewno lada moment poczujesz pierwszego kopniaczkaSmutno mi dziewczyny jak czytam o tym że już czujecie ruchy, babelki itp. Ja nic nie odczuwam. Albo o tym nie wiem...gin mówiła że w pierwszej ciąży mam jeszcze czas. Dzidzia na usg widze jak się rusza i na tym koniec.