reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Musieli ci przyslac. Mi juz 2 listy przyslali. Raz 15.10 teraz 17.11. Nie wyplacili mi ani grosza od kad skonczylam u pracodawcy miec platne zwolnienie czyli od 28.09 chyba. Wyplaca mi tylko z innej umowy no i jedno dostaje od ostatniego pracodawcy a zus mu wraca

f2w3d5qp85p79npu.png
Wlasnie to jest dziwne nie dostalam listu ani na adres zameldowqnia ani zamieszkania nic a nic...8 pazdziernika doatalam wyplate za ostatni tydzien sierpnia

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja piernicze masakra z Zusem maz prowadził działalność 5 lat a teraz mu przysłali pismo ze nie zapłacił składki za listopad 2011 :O a janpotwierdzenie mam pojechałam tam oczywiscie trzeba było złożyć podanie w biurze podawczym i upssss pomylą zusu a juz straszyli sciągnięciem z pensji itd. Syf maja tam na maksa. Ja 3 tyg temu złożyłam dok o świadczenie rehabilitacyjne bo przekroczyłam te 270 czy tam 290 dni i musiałam ale na szczęście teraz miałam terminowo bo ja mam przelewy z firmy. Mam tylko nadzieje ze szybko rozpatrzą papiery skoro w ciąży jestem i mi nie wstrzymają na same swieta. Poki co dostałam pismo ze lekarz orzecznik stwierdził moja niezdolność do pracy i teraz musze czekac chyba z 2 tyg wiec moze na swieta sie zlitują

Czarownica gratuluje synka :) dużo chłopców na marzec sie szykuje :)
Kciuki trzymam za dzisiejsze badania! Dajcie znac po jak tam.

Mam jeszcze pytanie. Odczuwam takie pionowe rozciąganie na brzuchu. Nie jest to bolesne tylko dziwne uczucie. Pierwsze myślałam ze skóra mi sie naciąga, a koleżanka nastraszyla ze mogą to być skurcze. Nie wiem czy mam powód do obaw?

Ja również miała ciągnięcia ale w pachwinach. Moja gin powiedziała że przy pierwszej ciąży wszystko się rozciąga i przygotowuje już od około 20 tyg. Jednak żadnego bólu nie pozwoliła bagatelizować ponieważ może to być skracająca się szyjka lub odklejanie łożyska. Zawsze możesz podjechać na IP i sprawdzić. Mają obowiązek ci pomóc.

Ja mam 16 letnie auto dla siebie do jazdy, ale jest w dobrym stanie. Jeszcze 2 lata pojeżdżę i mąż obiecał mi nowe ;) ewentualnie przejme jego auto, bo on już sobie inne upatrzył. Choć wolałabym znów terenówke, albo chociaż suva... :p
Póki co najdroższa naprawa to była pompa paliwa - 2 tys.ale robiliśmy na spółę z mężem kuzynki (bo od nich odkupiliśmy auto).

Anik i mam sobie ten olejek wcielać w rzęsy?
Kolekcjonerka gratuluje syna!!!

Tylko uważaj, żebyś oka nie zatarła!
Delikatnie wcieraj w rzęsy.

Ja do szycia dostałam głupiego Jaśka chyba bo pamietam ze cos mi podawali a potem długo kręciło sie w głowie i wszystko jakby za szyba....

Ja podczas porodu dostalam cos dziwnego czulam sie jak nacpana a jakie glupoty gadalam :D o ciezarowkach ! Jak nie wiem co mnie na ciezarowki wzielo .. cale szczescie po godzinie puscilo i bylam juz swiadoma co mowie

Ja mam 16 letnie auto dla siebie do jazdy, ale jest w dobrym stanie. Jeszcze 2 lata pojeżdżę i mąż obiecał mi nowe ;) ewentualnie przejme jego auto, bo on już sobie inne upatrzył. Choć wolałabym znów terenówke, albo chociaż suva... :p
Póki co najdroższa naprawa to była pompa paliwa - 2 tys.ale robiliśmy na spółę z mężem kuzynki (bo od nich odkupiliśmy auto).

Tylko uważaj, żebyś oka nie zatarła!
Delikatnie wcieraj w rzęsy.

Piszecie o olejku rycynowym ? Ja wcieram od 2 miesiecy w brwi i rzesy :) do brwi juz mi cien nie potrzebny bo zrobily sie grube bez przeswitow i brakow we wloskach i rzesy tez o niebo lepsze :)

reklama
Do góry