reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Moim zawodowym są wymiary męskie [emoji6] , sprzedaje tzn sprzedawałam garnitury ślubne i inne dodatki, a przez mojego mam paranoje śledzenia przez google [emoji6]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to ładnie brzmi... moim zboczeniem są męskie wymiary... [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agusia mam probkem bo troche takich agnieszek na fb jest wiec moze jednak podpowiedz ktora to ty w wiadomosci albo tu[emoji3]

f2w3d5qpkv7nrz6j.png

Ania ułoży się na pewno ;) u nas też bywa różnie kłócimy się głównie o pierdoły, kasy też mogłoby być więcej, ale jakoś jest ;) trzeba wierzyć, że się zmieni wyłącznie na lepsze i dążyć do tego, wspierać się wzajemnie :)

Ja dzieciaczka czuje nisko - bardziej okolice wzgorka. Ale czytałam że czasem jak kobieta ns szeroka miednice to się dzieciaczek w tej miednicy usadowi i wtedy też brzuch nie rośnie tak szybko. Jutro się okaze! Mam nadzieję ze wszystko jest w porzadku! To jest teraz najwazniejsze!

reklama
Ruda jest [emoji12]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
O tym zapomniałam [emoji23] ale teraz już w większości brunetka z końcówkami wpadajacymi w blond! [emoji23] tak odnośnie włosów to od początku ciąży się nie farbowalam ale szykuje się na wizytę u fryzjera i zobaczymy co z tego wyjdzie! [emoji6]

Do góry