reklama
Dzoaśka
Fanka BB :)
nie no domyśliłam się, że pewnie odrazu usuwałaś rozumie sięPaulyna w standardzie tak robilam po dodaniu[emoji12] nie wiedzialam czy bedziesz chciala moja znajoma zostac dalej [emoji1]
mała mi brzuch bombarduje nie mogę się przyzwyczaić do tych ruchów, śmieszne takie
A'gusia
Ja ładnie poproszę o zaproszenie! [emoji4]Paulyna w standardzie tak robilam po dodaniu[emoji12] nie wiedzialam czy bedziesz chciala moja znajoma zostac dalej [emoji1]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzoaśka
Ty nasze guruHahaha ta jestem naj!!! Hahaha [emoji23] pisalam duzo razy tu ze jak ktos chce dolaczyc to trzeba do mnie napisac ze swoim profilem na fb i ja pytam dziewczyn i jak sie zgadzaja to dokladam
A'gusia
Hahaha ta jestem naj!!! Hahaha [emoji23] pisalam duzo razy tu ze jak ktos chce dolaczyc to trzeba do mnie napisac ze swoim profilem na fb i ja pytam dziewczyn i jak sie zgadzaja to dokladam
To ja się zgadzam! [emoji4] Agnieszka Kacprzak
A swoją drogą może jesteś po prostu najbardziej zorganizowana, systematyczna i masz najlepszą pamięć spośród nas? Może faktycznie Ty jesteś... NAJ!!! [emoji1]
Dzoaśka
Mi zazwyczaj najbardziej koło 14 bije jelito !!!!! I po jedzeniu Grzesio Czesio jeden [emoji7]nie no domyśliłam się, że pewnie odrazu usuwałaś rozumie się
mała mi brzuch bombarduje nie mogę się przyzwyczaić do tych ruchów, śmieszne takie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
A'gusia
Ja też czuje ruchy! Ale takie jakby bąbelki! Zastanawiam się czy to nie jest czkawka!nie no domyśliłam się, że pewnie odrazu usuwałaś rozumie się